Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Ekim ayı hayat pahalılığı yüzde 1,07 olarak açıklandı Belçika'nın Flaman bölgesinde 20 bin aile elektriksiz kaldı Politis’e göre 4 yeni geçiş noktasında uzlaşıya yaklaşıldı İstatistik Kurumu, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı KTTO heyeti, Brüksel’de Raffaele Fitto ile görüştü YSK “Kamu ve kooperatif kuruluşlarında çalışan adayların izne çıkmaları gerekmektedir” Lefkoşa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışması yapılacak Avrupa'da havada panik: 10'dan fazla yolcu uçağında bomba ihbarı yapıldı AB Eğitim Fuarı, 10-11 Kasım tarihlerinde Lefkoşa'da yapılacak Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği yeni yönetimini belirleyecek Güney Kıbrıs’ta “Plegma” operasyonu: 26 kişi tutuklandı, toplamda yaklaşık 250 kilo uyuşturucu ele geçirildi RDÜ ve CES arasında iş birliği protokolü imzalandı Hristodulidis “Kıbrıs konusunda hafta sonu somut açıklamalar yapılabilir” Alper Haliloğlu genç yaşta hayatını kaybetti Güney Kıbrıs’ta enflasyon AB ortalamasının üzerinde Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan geliyor İspanya'da tren kazasının ardından demir yolu altyapı kuruluşu ADIF'in başkanı istifa etti Güney'de 10 bin 711 işsiz var Mevlevi'de havan atışları yapılacak Arıklı "YDP döneminde Ercan Havalimanı ve önemli altyapı projelerini biz yaptık" Ekim ayı hayat pahalılığı yüzde 1,07 olarak açıklandı Belçika'nın Flaman bölgesinde 20 bin aile elektriksiz kaldı Politis’e göre 4 yeni geçiş noktasında uzlaşıya yaklaşıldı İstatistik Kurumu, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı KTTO heyeti, Brüksel’de Raffaele Fitto ile görüştü YSK “Kamu ve kooperatif kuruluşlarında çalışan adayların izne çıkmaları gerekmektedir” Lefkoşa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışması yapılacak Avrupa'da havada panik: 10'dan fazla yolcu uçağında bomba ihbarı yapıldı AB Eğitim Fuarı, 10-11 Kasım tarihlerinde Lefkoşa'da yapılacak Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği yeni yönetimini belirleyecek Güney Kıbrıs’ta “Plegma” operasyonu: 26 kişi tutuklandı, toplamda yaklaşık 250 kilo uyuşturucu ele geçirildi RDÜ ve CES arasında iş birliği protokolü imzalandı Hristodulidis “Kıbrıs konusunda hafta sonu somut açıklamalar yapılabilir” Alper Haliloğlu genç yaşta hayatını kaybetti Güney Kıbrıs’ta enflasyon AB ortalamasının üzerinde Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan geliyor İspanya'da tren kazasının ardından demir yolu altyapı kuruluşu ADIF'in başkanı istifa etti Güney'de 10 bin 711 işsiz var Mevlevi'de havan atışları yapılacak Arıklı "YDP döneminde Ercan Havalimanı ve önemli altyapı projelerini biz yaptık"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Büyükkonuk Belediyesi’nde 4 meclis üyesi yerine atama!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Büyükkonuk Belediyesi’nde 4 meclis üyesi yerine atama!
Reklam

Büyükkonuk Belediyesi’nde 4 meclis üyesi, görevden çekilmiş sayıldı ve Yüksek Seçim Kurulu’nca (YSK) yerlerine yeni üyeler atandı.

YSK’nın Resmi Gazete’de yayımlanan 5 numaralı duyurusuna göre, 24 Haziran 2018’de Büyükkonuk Belediye Meclisi üyeliğine Ulusal Birlik Partisi'nden (UBP) seçilen Sultan Cihangir, Yeniden Doğuş Partisi'nden (YDP) seçilen Tuğba Demiryürek ile Mehmet Bulduk ve Cumhuriyetçi Türk Partisi'nden (CTP) seçilen Gülşah Demir, Belediyeler Yasası’nın 42. maddesine istinaden Belediye Meclisi’nin aldığı karar gereğince görevlerinden çekilmiş sayıldı ve üyelikleri sona erdi. Belediyeler Yasası’nın 42. maddesi, “Meclis üyelerinin, Meclis toplantılarına özürsüz olarak, birbirini izleyen üç toplantıya veya bir yılda toplam altı toplantıya katılmamaları halinde, çekilmiş sayıldıklarını” düzenliyor. YSK’nın 6 numaralı duyurusunda ise UBP’den Sultan Cihangir’den boşalan meclis üyeliğine bu partinden aday olup seçilemeyenler arasında en çok oyu alan Hasan Milli’nin seçilebilme niteliklerine engel teşkil eden bir suçtan mahkumiyeti bulunması nedeniyle ondan sonraki en çok oyu alan Emrah Öztürk'ün; YDP’den Tuğba Demiryürek ve Mehmet Bulduk'tan boşalan meclis üyeliklerine bu partinden aday olup da seçilemeyenler arasından en çok oyu alan Adem Yel ve İsmail Sönmez'in; CTP’den Gülşah Demir'den boşalan meclis üyeliğine ise bu partinden aday olup da seçilemeyenler arasından en çok oyu alan Ayşe Kubilay'ın seçilmiş oldukları ilan edildi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Ekim ayı hayat pahalılığı yüzde 1,07 olarak açıklandı 5 Kas 2026 15:32 Belçika'nın Flaman bölgesinde 20 bin aile elektriksiz kaldı 5 Kas 2026 15:13 Politis’e göre 4 yeni geçiş noktasında uzlaşıya yaklaşıldı 5 Kas 2026 15:09 İstatistik Kurumu, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı 5 Kas 2026 15:05 KTTO heyeti, Brüksel’de Raffaele Fitto ile görüştü 5 Kas 2026 14:52 YSK “Kamu ve kooperatif kuruluşlarında çalışan adayların izne çıkmaları gerekmektedir” 5 Kas 2026 14:41 Lefkoşa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışması yapılacak 5 Kas 2026 14:22 Avrupa'da havada panik: 10'dan fazla yolcu uçağında bomba ihbarı yapıldı 5 Kas 2026 14:18 AB Eğitim Fuarı, 10-11 Kasım tarihlerinde Lefkoşa'da yapılacak 5 Kas 2026 14:12