Büyükelçi Serim, KKTC e-Devlet ve dijitalleşme projelerini görüştü

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ve Türksat Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay’la, KKTC e-Devlet ve dijitalleşme projeleriyle ilgili çalışmaları ele aldı.
Serim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sayan ve Atalay’ı, büyükelçilikte ağırladığını belirterek, bu projelerin Kıbrıs Türkü’nün yakın zamanda hizmetine sunulmasına yönelik çalışmaları görüştüklerini kaydetti.
Serim açıklamasında, “KKTC’de dijital dönüşümün en önemli bileşeni e-Devlet projesi ile Kıbrıs Türkü kamu hizmetlerine hızlı ve güvenli erişim sağlayacaktır. Dijital dönüşüm sürecinin bir an evvel tamamlanmasına yönelik çalışmalarımızı hız kesmeksizin sürdürmeye kararlıyız.” ifadelerine yer verdi.
Benzer haberler
Featured
15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026)
Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor"
Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor
Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık"
Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak
Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup
UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu


