Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Facianın üzerinden bir yıl geçti: 260 kişinin öldüğü kazada soru işaretleri büyüyor Ünlü moda devi Hugo Boss satılıyor Kanada'da 16 yaş altına sosyal medya yasağı tasarısı parlamentoda Küçük ada ülkesi Nauru ismini değiştiriyor Döviz kurlarında son durum (11 Haziran 2026) Kuveyt, saldırılar nedeniyle hava sahasını geçici olarak kapattığını duyurdu Altın fiyatları sert çakıldı: Yatırımcıların kaybı büyük KTTB "Deniz ve havuz sularının sağlık riskleri görmezden gelinemez" Şenkul “Sadece bugünü değil, geleceği de düşünüyoruz” En son hava durumu tahminleri (11 Haziran 2026) 7 bin yıllık hendekte gizemli keşif: Başsız iskeletler çıktı Hücreleri gençleştiren riskli tedavi insan üzerinde deneniyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (10 Haziran 2026) Arıklı "Genel seçimler Ekim ayında yapılmalı" Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı Fransa'da demir yolu çalışanları greve gitti Güney Kıbrı'ta dış ticaret açığı ilk dört ayda arttı Ekinci “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez” Borsa günü yatay seyirle tamamladı Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor! Facianın üzerinden bir yıl geçti: 260 kişinin öldüğü kazada soru işaretleri büyüyor Ünlü moda devi Hugo Boss satılıyor Kanada'da 16 yaş altına sosyal medya yasağı tasarısı parlamentoda Küçük ada ülkesi Nauru ismini değiştiriyor Döviz kurlarında son durum (11 Haziran 2026) Kuveyt, saldırılar nedeniyle hava sahasını geçici olarak kapattığını duyurdu Altın fiyatları sert çakıldı: Yatırımcıların kaybı büyük KTTB "Deniz ve havuz sularının sağlık riskleri görmezden gelinemez" Şenkul “Sadece bugünü değil, geleceği de düşünüyoruz” En son hava durumu tahminleri (11 Haziran 2026) 7 bin yıllık hendekte gizemli keşif: Başsız iskeletler çıktı Hücreleri gençleştiren riskli tedavi insan üzerinde deneniyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (10 Haziran 2026) Arıklı "Genel seçimler Ekim ayında yapılmalı" Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı Fransa'da demir yolu çalışanları greve gitti Güney Kıbrı'ta dış ticaret açığı ilk dört ayda arttı Ekinci “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez” Borsa günü yatay seyirle tamamladı Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor!
Dolar
Euro
Sterlin

Büyük Hamam kapılarını yeniden halka açıyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Büyük Hamam kapılarını yeniden halka açıyor

Kıbrıs Vakıflar İdaresi (Evkaf), tarihi Büyük Hamam’ın kapsamlı bir restorasyondan geçtiğini ve 1 Haziran’da kapılarını ziyaretçilere açacağını duyurdu. Evkaf’tan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da yer alan ve 16. yüzyıldan beri şehrin simgelerinden olan tarihi Büyük Hamam, yeniden hizmete açılacak. 1571-1590 yılları arasında inşa edilen Büyük Hamam, Evkaf’ın ihalesi sonucunda kapsamlı bir restorasyondan geçti ve tarihi dokusu ile işlevi korunarak bugüne ulaştırıldı. Osmanlı Dönemi'nden bugüne gelen nadir yapılardan olan Büyük Hamam, 1 Haziran’da kapılarını yeniden açacak.

Benzer haberler

Featured
Facianın üzerinden bir yıl geçti: 260 kişinin öldüğü kazada soru işaretleri büyüyor 2026-06-11 09:42:00 Ünlü moda devi Hugo Boss satılıyor 2026-06-11 09:37:00 Kanada'da 16 yaş altına sosyal medya yasağı tasarısı parlamentoda 2026-06-11 09:11:00 Küçük ada ülkesi Nauru ismini değiştiriyor 2026-06-11 09:06:00 Döviz kurlarında son durum (11 Haziran 2026) 2026-06-11 08:47:00 Kuveyt, saldırılar nedeniyle hava sahasını geçici olarak kapattığını duyurdu 2026-06-11 08:41:00 Altın fiyatları sert çakıldı: Yatırımcıların kaybı büyük 2026-06-11 08:37:00 KTTB "Deniz ve havuz sularının sağlık riskleri görmezden gelinemez" 2026-06-11 08:28:00 Şenkul “Sadece bugünü değil, geleceği de düşünüyoruz” 2026-06-11 08:16:00