"Bütün bunların bu şekilde ortaya çıkması, bu zaferimizin bir başarısıdır”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bugün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek verenlerle bir araya geldiği bir ziyarette yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi sonrası gelişmeleri ve süreci değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Tatar konuşmasında birlik ve beraberliği korumanın önemine dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı, “Elde ettiğimiz başarı sonrası yaptığımız açılımlar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın güçlü heyeti ile buraya gelmesi ve dünyaya verdiği mesaj, Maraş açılımı, Türkiye ve Azerbaycan gibi dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan Türklerin bize olan yakınlığı... Bütün bunların bu şekilde ortaya çıkması, bu zaferimizin bir başarısıdır” dedi.
Bu başarıları sürdürmenin önemli olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, yabancı misyonların yoğun bir şekilde ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti. “En büyük şansımız 85 milyon nüfuslu Türkiye’nin arkamızda olmasıdır” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs konusunda en fazla yükü çekenin ve destek verenin Türkiye olduğunu söyledi ve “Birlik içinde ve güçlü olmamız lazım” diye konuştu.
Voice of the Island/CB
Benzer haberler
Featured
Devlet Piyangosu çekildi (30 Eylül 2026 tam liste)
ABD, 23 yıl önce işgal ettiği Irak'tan çekilme sürecini tamamladığını duyurdu
Döviz piyasalarında günün son rakamları (30 Eylül 2026)
ABD'de eğlence parkı, 100'den fazla kişinin beyin hasarı yaşadığı iddiasıyla hız trenini kapatacak
İncirli “Paydaşlarla, meslek örgütleriyle ve alanında uzman isimlerle birlikte çalışacağız”
Borsa günü yüzde 2,79 değer kaybederek tamamladı
Üstel “Laboratuvar toplumun tüm kesimlerine hizmet verecek”
Netanyahu “Pilotun uçağı düşürmeyi amaçladığına dair kanıtlar var”
Fed, bankaların stres testine yönelik değişiklikleri tamamladı



