Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Altın dip seviyeden dönecek mi? Üstel aday belirleme ve sıralama seçimine ilişkin açıklama yaptı Döviz kurlarında son durum (27 Ekim 2026) En son hava durumu tahminleri (27 Ekim 2026) Londra'nın dünyaca ünlü "Oxford Caddesi" yayalaştırıldı Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Ekim 2026) Dünyanın ilk kanser aşısı melanomun nüksetme veya ölüm riskini yüzde 42 azalttı Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, sonuçları tanımadığını duyurdu Borsa günü yüzde 0,31 değer kazanarak tamamladı Holguin "Bir anlaşmaya hem çok uzak hem çok yakınız” İsrail, Güney Kıbrıs'a açık deniz karakol gemisi tedarik edecek TDP’den YSK’ya başvuru… Ekinci “Bu artık seçimin güvenilirliği meselesi” Çarşamba ve cuma günü bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak Üç gün sağanak yağış bekleniyor, yarın sabah yer yer sis bekleniyor Güven Sigorta Time Attack Şampiyonası’nda final yapıldı ABD'de enflasyon endişeleri artarken dikkatler Fed'in bu haftaki faiz kararına çevrildi AJet, KKTC uçuşlarına indirim kampanyası başlattı İncirli “Yapılan kimsenin yanına kâr kalmayacak” UBP'de itirazlar reddedildi, karar açıklandı Karaoğulları “Türkiye’den öğretmen görevlendirmesine son verilmeli” Altın dip seviyeden dönecek mi? Üstel aday belirleme ve sıralama seçimine ilişkin açıklama yaptı Döviz kurlarında son durum (27 Ekim 2026) En son hava durumu tahminleri (27 Ekim 2026) Londra'nın dünyaca ünlü "Oxford Caddesi" yayalaştırıldı Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Ekim 2026) Dünyanın ilk kanser aşısı melanomun nüksetme veya ölüm riskini yüzde 42 azalttı Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, sonuçları tanımadığını duyurdu Borsa günü yüzde 0,31 değer kazanarak tamamladı Holguin "Bir anlaşmaya hem çok uzak hem çok yakınız” İsrail, Güney Kıbrıs'a açık deniz karakol gemisi tedarik edecek TDP’den YSK’ya başvuru… Ekinci “Bu artık seçimin güvenilirliği meselesi” Çarşamba ve cuma günü bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak Üç gün sağanak yağış bekleniyor, yarın sabah yer yer sis bekleniyor Güven Sigorta Time Attack Şampiyonası’nda final yapıldı ABD'de enflasyon endişeleri artarken dikkatler Fed'in bu haftaki faiz kararına çevrildi AJet, KKTC uçuşlarına indirim kampanyası başlattı İncirli “Yapılan kimsenin yanına kâr kalmayacak” UBP'de itirazlar reddedildi, karar açıklandı Karaoğulları “Türkiye’den öğretmen görevlendirmesine son verilmeli”
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Ölümlü kazada aracın hız tespiti yapılamadı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Ölümlü kazada aracın hız tespiti yapılamadı!
Reklam

(Kamalı Haber) - Girne’de Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde meydana gelen ve bir kişinin ölümü ve 3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kaza ile ilgili olarak tutuklanan araç sürücüsü Gökmen Güniken  yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Polis Çavuşu Nadir Timuçin, 23 Mart 2024 tarihinde saat 17:00’da Girne’de Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde araç sürücüsü zanlı Gökmen Güniken’in yönetimindeki CS366 plakalı araç ile aşırı sürat ve dikkatsizlik ile birlikte önündeki YA147 plakalı araca makas atarken direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın sağ tekerine çarptığını mahkemeye aktardı. Polis çarpmanın etkisiyle aracın o esnada önce kaldırıma daha sonra kaldırım üzerinde bulunan tabela ve ağaca çarpmasının ardından, kaldırım üzerinde yaya olarak bulunan Cihan Yüksel, Büşra Yavuz ve Begüm Döşkaya’ya çarptığını söyledi. Polis Çavuşu Timuçin, yaya Cihan Yükselin olay yerinde hayatını kaybettiğini, Büşra Yavuz ve Begüm Döşkaya ilk olarak Girne Dr. Akçiçek Hastanesine kaldırıldığı ve ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Büşra Yavuz’un ağır yaralı olarak yoğun bakım servisine alındığı, Begüm Döşkaya’nın ise cerrahi servisinde tedavisinin devam ettiğini belirtti. Polis Çavuşu Timuçin, zanlı Güniken’e yapılan nefes testinde alkol olmadığını, ancak kanında uyuşturucu olup olmadığının tespit edilmesi için kan alınarak tahlile gönderildiğini aktardı. Polis, olay yerinde kaza anına ait kamera görüntülerinin incelendiğini ve araç sürücüsü Gökmen Güniken’in aşırı süratli bir şekilde öndeki araçlara makas atarak ilerlediğinin görüldüğü belirtildi. Polis ayrıca kazada zanlı ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Mehtap Kutat'ın tedavilerinin Girne Akçiçek Hastanesinde yapıldığını ve ayak bileği kırılan Mehtap Kutat’ın tedavisinin ardından taburcu edildiğini belirtti. Polis, zanlının mahkemeye çıkarılarak, hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını, bu süre içerisinde 7 ifade aldıklarını ve 5 adet kamera görüntüsü daha temin ettiklerini açıkladı. Polis, alınacak yeni ifadeler olduğunu belirtti. Polis, kazada ağır yaralanan Büşra Yavuz’un doktoru ile görüşüldüğünü, derin komada olduğunun ve uyanmama ihtimalinin bulunduğunu öğrendiklerini açıkladı. Polis, aracın hız tespitinin henüz yapılamadığın, beklenen analiz sonuçları olduğunu belirterek, zanlının 8 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Evren Mürsel soruşturma maksatlı zanlının 8 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Benzer haberler

Featured
Altın dip seviyeden dönecek mi? 27 Eki 2026 09:04 Üstel aday belirleme ve sıralama seçimine ilişkin açıklama yaptı 27 Eki 2026 08:37 Döviz kurlarında son durum (27 Ekim 2026) 27 Eki 2026 08:19 En son hava durumu tahminleri (27 Ekim 2026) 27 Eki 2026 08:16 Londra'nın dünyaca ünlü "Oxford Caddesi" yayalaştırıldı 26 Eki 2026 22:07 Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Ekim 2026) 26 Eki 2026 21:59 Dünyanın ilk kanser aşısı melanomun nüksetme veya ölüm riskini yüzde 42 azalttı 26 Eki 2026 21:55 Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, sonuçları tanımadığını duyurdu 26 Eki 2026 21:48 Borsa günü yüzde 0,31 değer kazanarak tamamladı 26 Eki 2026 21:12