Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Döviz kurlarında son durum (30 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (30 Haziran 2026) ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın Fed yetkilisi Cook'u görevden alma girişimini durdurdu KDC'de Ebola salgınında vaka sayısı 1274'e yükseldi Yunanistan'ın üç farklı bölgesinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor Özel "Biz partimizdeyiz ama yeni bir yürüyüşün, yeni bir yaklaşımın içindeyiz" Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Haziran 2026) KŞK "Sevgül Uludağ, kayıp yakınlarının sesi oldu, hatırası ilham kaynağı olsun" Meclis Genel Kurulu’nda dört yasa tasarısı ve bir yasa önerisi daha kabul edildi Borsa günü yüzde 0,64 değer kaybederek tamamladı Atletizmde Eskişehir çıkarması Alas “Mersinlik Yangını Araştırma Komitesi raporu nerede?” Seçim ve Halkoylaması Yasası ve Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkileri) Yasası kabul edildi Hristodulidis, Ktoris ve bazı siyasi partiler, Uludağ’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı AB'de 150 euroluk gümrük muafiyeti 1 Temmuz'da kalkıyor Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" Ataoğlu "Hükümet ortaklarıyla bütün görüşlerimiz örtüşmüyor" Döviz kurlarında son durum (30 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (30 Haziran 2026) ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın Fed yetkilisi Cook'u görevden alma girişimini durdurdu KDC'de Ebola salgınında vaka sayısı 1274'e yükseldi Yunanistan'ın üç farklı bölgesinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor Özel "Biz partimizdeyiz ama yeni bir yürüyüşün, yeni bir yaklaşımın içindeyiz" Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Haziran 2026) KŞK "Sevgül Uludağ, kayıp yakınlarının sesi oldu, hatırası ilham kaynağı olsun" Meclis Genel Kurulu’nda dört yasa tasarısı ve bir yasa önerisi daha kabul edildi Borsa günü yüzde 0,64 değer kaybederek tamamladı Atletizmde Eskişehir çıkarması Alas “Mersinlik Yangını Araştırma Komitesi raporu nerede?” Seçim ve Halkoylaması Yasası ve Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkileri) Yasası kabul edildi Hristodulidis, Ktoris ve bazı siyasi partiler, Uludağ’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı AB'de 150 euroluk gümrük muafiyeti 1 Temmuz'da kalkıyor Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" Ataoğlu "Hükümet ortaklarıyla bütün görüşlerimiz örtüşmüyor"
Dolar
Euro
Sterlin

"Bulaşı bu artırdı"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

"Bulaşı bu artırdı"

Sağlık Bakanı Ünal Üstel, havaların ısınması ile birlikte insanların büyük bir rahatlığa kavuştuğunu ve virüs bitmiş gibi hareket ettiğini belirterek, bulaşı da bunun artırdığını söyledi.

Covid-19 virüsünün sürekli olarak mutasyona uğradığını ve semptomların da arttığını belirten Üstel, virüsle uzun süre daha mücadele verilecek gibi göründüğünü kaydetti.

Yapılan uyarılara uyulmadığını belirten Üstel, “Biz uyardık sonra sanki insanlarımız bize hiç kulak vermedi” dedi.

Ekonomik anlamda insanların zor durumda olduğu bilinci ile hareket edilmesi gerektiğini kaydeden Üstel, işletmelerin de kurallara uyması gerektiğini, kurallara uymayanlara gerekli cezai işlemlerin yapılacağını ifade etti.

Yeni kararların bugün açıklanacağını vurgulayan Üstel, yeni kararlarla birlikte kapalı alanlara girişlerde PCR zorunluluğu getirileceğini, bu kurallarla birlikte de denetimlere hız verileceğini söyledi.

Voice Kıbrıs Haber/TAK

Benzer haberler

Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı 2023-05-06 17:36:21 Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı 2023-04-26 16:11:35 Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi 2023-04-21 10:16:32 "Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var” 2023-04-18 16:57:57 Güneyde Covid-19 4 can daha aldı! 2023-03-31 14:15:10 Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti 2023-03-29 11:45:09 Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti! 2023-03-24 10:56:56 Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka 2023-03-17 19:22:37 Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm 2023-03-10 19:20:22