Bugün bazı bölgelere elektrik verilemiyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, bugün başkent Lefkoşa’nın bazı bölgelerine yaklaşık 6 saat, Girne’de bazı bölgelere ise 3üç saat elektrik verilemeyeceğini duyurdu.
Kıb-Tek Lefkoşa Bölge Amirliğinden yapılan açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle saat 09.00-15.00’e kadar; Değirmenlik Çemberi ile Değirmenlik 14. Zırhlı Tugayı arası yol üzerindeki bölge, Değirmenlik 14. Zırhlı Tugayı’na elektrik verilemeyecek.
Kurumun Girne Bölge Amirliği de açıklama yaparak, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım çalışması nedeniyle 10.00-13.00 saatleri arasında; Bahçeli Sahil kısmı, Maldives Homes doğusu, Kayım Sitesi’nde elektrik enerjisinin kesik olacağını duyurdu.
Lefke bölgesinde de bugün 09.00 ile 13.00 saatleri arasında ağaç budama çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.
Elektrik Kurumu açıklamasına göre, kesintiden 14. Piyade Alayı, Şeker Sokak, Yeşilyurt Spor Kulübü ve civarı etkilenecek.
Benzer haberler
Featured
Güney Kıbrıs’ta “Plegma” operasyonu: 26 kişi tutuklandı, toplamda yaklaşık 250 kilo uyuşturucu ele geçirildi
RDÜ ve CES arasında iş birliği protokolü imzalandı
Hristodulidis “Kıbrıs konusunda hafta sonu somut açıklamalar yapılabilir”
Alper Haliloğlu genç yaşta hayatını kaybetti
Güney Kıbrıs’ta enflasyon AB ortalamasının üzerinde
Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan geliyor
İspanya'da tren kazasının ardından demir yolu altyapı kuruluşu ADIF'in başkanı istifa etti
Güney'de 10 bin 711 işsiz var
Mevlevi'de havan atışları yapılacak




