"Bu ülkede mimarlar, mühendisler vardır"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (Değişiklik) Yasa Önerisi’ne tepki göstermek amacıyla yapılacak olan eyleme işaret ederek "Bu ülkenin on yıllardır dimdik ayakta duran kurumları vardır. Bu halk vardır... Yok sayamazsınız!” dedi.
Erhürman'ın paylaşımı şu şekilde:
"İktidar partilerine mensup üç milletvekili, üstelik kimisi metni tam olarak okumadan, 1960'ta kurulan bir kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşunun yasasına ilişkin değişiklik önerisi veriyor.
KTMMOB de buna karşı eylem kararı alıyor. Bu halkın kurumsal yapısını korumak, bu ülkede yetişmiş insanlar, mühendisler, mimarlar vardır demek için... Evet bu ülkede mimarlar, mühendisler vardır... Bu ülkenin on yıllardır dimdik ayakta duran kurumları vardır. Bu halk vardır... Yok sayamazsınız!"

Benzer haberler
Featured
Avrupa'da can alan sıcakların nedeni belli oldu"Soğuk leke" her şeyi değiştirdi
Rusya, 2036'ya kadar Ay'da nükleer enerji santrali kurmayı planlıyor
Dolar, yen karşısında 40 yılın en yüksek seviyesini gördü!
Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi
Savaşan "Güçlü ve sürdürülebilir bir sağlık sistemi için çalışmalar kararlılıkla sürdürülecek"
Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026)
Pekin'in en yüksek gökdelenine küçük uçak çarptı
TDP "Böbrek nakli hastalarının ilaç temininde risk oluşmamalı"
“Yarım Kalan Bir Tuvalden – II” sergisinden elde edilen gelir Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlandı



