Bu hafta sokağa çıkma yasağı 21.00-05.00 arası

Voice Kıbrıs Haber
Bakanlar Kurulu’nun, Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle, son toplantısında aldığı sokağa çıkma yasağıyla ilgili ek tedbirler, bugün uygulamaya girdi.
Son haftalarda olduğu gibi dün de tam sokağa çıkma yasağı uygulandı; eczane, fırın ve benzin istasyonları dışında her yer kapatıldı.
Bakanlar Kurulu’nun perşembe günkü son toplantısında alınan karar uyarınca, bugünden itibaren 26 Nisan Pazartesine kadar, hafta içi ve cumartesi gece 21.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Daha önce geceleri sokağa çıkma yasağı 22.00’de başlıyordu.
Pazar yine tam kapalı olacak. Cumartesi saat 21.00 ile pazartesi 05.00 saatleri arasında temel ihtiyaçların karşılanması haricinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak.
BRT
Benzer haberler
Featured
İspanya'da 2 hızlı trenin çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 69'a çıktı
Güney Kore'de eski devlet başkanı Yoon'un idamı talep edildi
Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde istifa etti
Üstel “Birileri 'UBP bitti' demekle UBP'yi bitiremez"
ECB Başkanı Lagarde aralıkta yeni bir faiz artışına işaret etti
8. Uluslararası Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği’nde Hala Sultan İlahiyat Koleji’ne çifte ödül
Lapta'da 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Denktaş “Devletin kara kutularını ve bilinmeyenlerini bilen biri varsa, o da benim”
Milletvekilleri Türk Dünyası Diyalog Forumu’na katılıyor




