Bu güzergahı kullanacak sürücülerin dikkatine!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Polis yarın düzenlenecek motosiklet drag yarışı nedeniyle bazı yolların trafik akışına kapatılacağını duyurdu.
Polisten yapılan duyuru şu şekilde:
"Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından 30 Nisan 2023 Pazar günü, 09:00-18:30 saatleri arasında, Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu üzerinde bulunan Doğancı Çemberi ile Cengizköy Çemberi arasındaki çift şeritli yol güzergahında motosiklet drag yarışı düzenlenecektir.
Belirtilen tarih ve saatlerde, Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu’nun Doğancı Çemberi ile Cengizköy Çemberi arasındaki yol güzergahı, çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacaktır. Güzelyurt ve Lefke istikametlerinden gelen araçların ulaşımı ise, eski Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinden sağlanacaktır.
Bu güzergahı kullanacak olan sürücülerin, can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur."
Benzer haberler
Featured
İnşaat Mühendisleri Odası, Kumyalı’daki TÜK silo yıkımını yerinde inceledi
OpenAI sağlık verilerini ChatGPT’ye taşıdı: Yeni özellik riskleri de beraberinde getiriyor
Euro banknotları değişiyor, 10 tasarım onaya sunuldu
Fransa ve İspanya'da orman yangınlarında 220 binden fazla kişiye tahliye
Yeni Partide Merkez Yönetim Kurulu belirlendi
Üstel "TMK’nın işlevsiz hale getirilmesine yönelik girişimlere sessiz kalmayacağız"
Bebek “Hedefim Beyarmudu'nun ortak adayı olmak”
Suriye'de katliam gibi kaza: 35 kişi hayatını kaybetti
Nöbetçi eczaneler (25 Temmuz 2026)


