Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Çelik “Seçim takvimi, kamu yatırımlarının planlama ve uygulama takviminin önüne geçemez” Dev-İş, Kıbrıs Türk Petrolleri’nde uyarı grevi yapıyor Küresel piyasalar diplomasi iyimserliğiyle haftaya pozitif başladı Zayıflama ilaçları restoranları da etkiliyor Öğrenci taşımacılığında kriz devam ediyor… Çavuşoğlu “Protokolü ilettik; yanıt almadık” Çığır açıcı keşif: İnsan beyni aslında iki ayrı organ Altın fiyatlarında ibre tersine mi dönüyor? 100 bin kişilik araştırma: Uykunun kalitesi mi yoksa süresi mi önemli? Döviz kurlarında son durum (21 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (21 Eylül 2026) Ülkemizin sevilen sanatçılarından Mehmet Can hayatını kaybetti Suriyeli çocuklar barış mesajını 10 metrelik resimle anlattı Fenerbahçe 8 fark attı, kulüp tarihinde bir ilk yaşandı Pakistan’da tutuklu eski Başbakan Khan’ın kardeşi gözaltına alındı Trump "Çok da uzak olmayan bir gelecekte çok büyük şeyler olacak" İtalya hükümeti, yabancı öğrenci sayısı ve başörtüsü yasağı için yasa tasarısı hazırlıyor Robotlar için ambulans gerçek oldu Sisi'den ABD-İran krizinin sona erdirilmesi için kapsamlı anlaşma çağrısı Tatlısu Harnup Festivali'nde Sembolik Plaj Güreşleri yapıldı Dışişleri Bakanlığı "Kıbrıs konusuna ilişkin resmi politikamız egemen eşitlik ve eşit uluslararası statü ilkelerine dayanmaktadır" Çelik “Seçim takvimi, kamu yatırımlarının planlama ve uygulama takviminin önüne geçemez” Dev-İş, Kıbrıs Türk Petrolleri’nde uyarı grevi yapıyor Küresel piyasalar diplomasi iyimserliğiyle haftaya pozitif başladı Zayıflama ilaçları restoranları da etkiliyor Öğrenci taşımacılığında kriz devam ediyor… Çavuşoğlu “Protokolü ilettik; yanıt almadık” Çığır açıcı keşif: İnsan beyni aslında iki ayrı organ Altın fiyatlarında ibre tersine mi dönüyor? 100 bin kişilik araştırma: Uykunun kalitesi mi yoksa süresi mi önemli? Döviz kurlarında son durum (21 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (21 Eylül 2026) Ülkemizin sevilen sanatçılarından Mehmet Can hayatını kaybetti Suriyeli çocuklar barış mesajını 10 metrelik resimle anlattı Fenerbahçe 8 fark attı, kulüp tarihinde bir ilk yaşandı Pakistan’da tutuklu eski Başbakan Khan’ın kardeşi gözaltına alındı Trump "Çok da uzak olmayan bir gelecekte çok büyük şeyler olacak" İtalya hükümeti, yabancı öğrenci sayısı ve başörtüsü yasağı için yasa tasarısı hazırlıyor Robotlar için ambulans gerçek oldu Sisi'den ABD-İran krizinin sona erdirilmesi için kapsamlı anlaşma çağrısı Tatlısu Harnup Festivali'nde Sembolik Plaj Güreşleri yapıldı Dışişleri Bakanlığı "Kıbrıs konusuna ilişkin resmi politikamız egemen eşitlik ve eşit uluslararası statü ilkelerine dayanmaktadır"
Dolar
Euro
Sterlin

Böyle insanlık olmaz!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Böyle insanlık olmaz!
Reklam

Arjantin'de oynanan Juventud Pergamino-Independiente Chivilcoy maçının ardından taraftarlar, hakem odasını bastı ve mücadelenin hakemini dövdü.

Mücadeleyi 1-0 kaybeden ev sahibi takımının taraftarları, maç sonunda hakem kararlarını beğenmedikleri gerekçesiyle hakem odasını bastı. Taraftarların, hakemi taş ve soparla dövdüğü belirtilirken hakemin ciddi bir şekilde yaralandığı kaydetti. Polis, saldırganlar için operasyon başlatırken Juventud Pergamino takımının da küme düşürüleceği iddia edildi.

Benzer haberler

Dünya
Zayıflama ilaçları restoranları da etkiliyor 21 Eyl 2026 09:33 Suriyeli çocuklar barış mesajını 10 metrelik resimle anlattı 20 Eyl 2026 21:14 Pakistan’da tutuklu eski Başbakan Khan’ın kardeşi gözaltına alındı 20 Eyl 2026 20:32 Trump "Çok da uzak olmayan bir gelecekte çok büyük şeyler olacak" 20 Eyl 2026 20:16 İtalya hükümeti, yabancı öğrenci sayısı ve başörtüsü yasağı için yasa tasarısı hazırlıyor 20 Eyl 2026 19:51 Robotlar için ambulans gerçek oldu 20 Eyl 2026 19:23 Sisi'den ABD-İran krizinin sona erdirilmesi için kapsamlı anlaşma çağrısı 20 Eyl 2026 19:06 BM üyesi ülkelerin liderleri, 81'inci Genel Kurul için New York'ta bir araya gelecek 20 Eyl 2026 13:51 Gazze'deki Kuveyt Sahra Hastanesi “Yakıt tedarikinin kesilmesi nedeniyle acil servis dışındaki hizmetler durdu” 20 Eyl 2026 13:30