Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
"Mağusa Limanı: Hafızaya Davet" sergisi açılıyor Her Daim Doğa Dostları Grubu'ndan yerel yönetimlere çağrı Toprak Sempozyumu devam ediyor Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek Trafik denetimleri: 33 araç trafikten men edildi ve bir sürücü de tutuklandı Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026) "Mağusa Limanı: Hafızaya Davet" sergisi açılıyor Her Daim Doğa Dostları Grubu'ndan yerel yönetimlere çağrı Toprak Sempozyumu devam ediyor Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek Trafik denetimleri: 33 araç trafikten men edildi ve bir sürücü de tutuklandı Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Borusan Oto Kıbrıs’tan Off-Road tutkunlarına özel Defender Experience etkinliği

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Borusan Oto Kıbrıs’tan Off-Road tutkunlarına özel Defender Experience etkinliği
Tüm dünyada gerçekleştirilen ve off-road tutkunlarının büyük bir ilgiyle karşıladığı Defender Experience etkinliği, Borusan Oto Kıbrıs ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ilk kez düzenlendi. Doğayla iç içe, heyecan dolu bir deneyim sunan etkinlik, Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Akademi’nin profesyonel eğitmenleri eşliğinde gerçekleşti. Defender ruhunu ve gerçek off-road deneyimini bir arada sunan Defender Experience, katılımcılara unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Girne’nin gözde mekanlarından Kolektif’te, katılımcılara özel hazırlanan seçkin kahvaltı menüsüyle başlayan gün, kapsamlı bilgilendirme sunumuyla devam etti. Sunumda, Defender’ın gelişmiş teknolojileri, markanın vizyonu ve deneyim sürüşlerinin detayları aktarıldı. Borusan Oto Kıbrıs yöneticilerinin de eşlik ettiği etkinlikte katılımcılar, BOM Akademi liderliğinde belirlenmiş doğal rotada kendi araçlarıyla profesyonel bir deneyim yaşarken Defender’ın üstün kabiliyetlerini test etme şansı yakaladı. Sınırlı sayıda üretilen Defender OCTA’nın da sergilendiği etkinlikte katılımcılar, modeli tüm detaylarıyla inceleyerek keşfetme imkanı buldu. Hem bilgilendirici hem de adrenalin dolu bir deneyim sunan Defender Experience özel sürüş etkinliği ile Borusan Oto Kıbrıs, bölgedeki öncü ve yenilikçi duruşunu bir kez daha gösterdi. Defender Experience Hakkında Defender Experience, doğa tutkunlarına ve macera arayanlara özel olarak tasarlanmış, farklı coğrafyalarda düzenlenen ve katılımcılara hem araçlarını sınama hem de doğayla iç içe olma fırsatı sunan özel bir sürüş etkinliğidir. Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Akademi eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilen bu etkinliklerde, Defender modellerinin üstün yol tutuş kabiliyeti ve teknolojik yenilikleri farklı hava ve zemin koşullarında deneyimlenebilmektedir.​ BOM Akademi Hakkında BOM Akademi, 2015 yılında Borusan Otomotiv Motorsport tarafından kurulmuştur. Borusan Otomotiv’in distribütörü olduğu markaların müşterilerinin yanı sıra bireysel katılımcılara sürüş deneyimleri sunmakta ve etkinlikler düzenlemektedir. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu lisanslı eğitim kurumu olarak bugüne kadar yaklaşık 5500 katılımcıya ulaşmıştır. Defender OCTA Hakkında Defender OCTA, şimdiye kadar üretilmiş en hızlı ve en yetenekli Defender olma özelliği taşımaktadır. Defender OCTA’nın 4.4 litre hacmindeki çift turbo V8 motoru 635 beygir güç üretmektedir. Hem lüks SUV konforunu hem de üstün arazi kabiliyetlerini bir arada sunan Defender OCTA; performans, dayanıklılık ve teknolojiyi bir arada arayan kullanıcılar için tasarlanmıştır. Defender OCTA’nın alüminyum monokok yapı üzerine inşa edilen D7x gövdesi, geleneksel “şasi üzerine gövde” tasarımlarından üç kat daha güçlü yapısıyla etkileyici bir dayanıklılık sunmaktadır.

Benzer haberler

Featured
"Mağusa Limanı: Hafızaya Davet" sergisi açılıyor 2026-06-27 12:25:53 Her Daim Doğa Dostları Grubu'ndan yerel yönetimlere çağrı 2026-06-27 12:21:06 Toprak Sempozyumu devam ediyor 2026-06-27 12:15:39 Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında 2026-06-27 11:46:43 Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı 2026-06-27 11:42:00 Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek 2026-06-27 11:32:46 Trafik denetimleri: 33 araç trafikten men edildi ve bir sürücü de tutuklandı 2026-06-27 11:04:52 Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  2026-06-27 11:00:00 Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı 2026-06-27 10:51:00