Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz" Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor" Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi" Politis "Kıbrıs çözüm için önemli bir fırsatı kaçırma tehlikesinde" Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı çarşamba günü başlıyor Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Amcaoğlu “Güzelyurt, KKTC’nin olmazsa olmazıdır” İsrailliler Limasol ve Baf’taki varlığını güçlendiriyor Taçoy "İktidar olmak bizim için amaç değil, ülkemize hizmet edebilmek adına bir araç” Erhürman “Son derece sakiniz. Girişimlerimiz, raporlamalarımız, temaslarımız yoğun biçimde devam ediyor” Pezeşkiyan "İran çökmedi, aksine güçlendi ve dünya bu direniş, dayanışma ve birlik karşısında şaşkınlığa uğradı" ABD Kara Kuvvetleri Bakanı Dan Driscoll istifaya hazırlanıyor AB’nin Kıbrıs sorununa katılımı “bumeranga dönüşüyor” Aşırı sürat yine ilk sırada: 26 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Maviş "Okullardaki rehber öğretmen münhal sayısı arttırılmalı" Görüşmelerde gözler 26 Ağustos’a çevrildi Üstel “Göç-Sis ve E-Vize uygulamasını hayata geçiriyoruz” Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz" Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor" Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi" Politis "Kıbrıs çözüm için önemli bir fırsatı kaçırma tehlikesinde" Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı çarşamba günü başlıyor Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Amcaoğlu “Güzelyurt, KKTC’nin olmazsa olmazıdır” İsrailliler Limasol ve Baf’taki varlığını güçlendiriyor Taçoy "İktidar olmak bizim için amaç değil, ülkemize hizmet edebilmek adına bir araç” Erhürman “Son derece sakiniz. Girişimlerimiz, raporlamalarımız, temaslarımız yoğun biçimde devam ediyor” Pezeşkiyan "İran çökmedi, aksine güçlendi ve dünya bu direniş, dayanışma ve birlik karşısında şaşkınlığa uğradı" ABD Kara Kuvvetleri Bakanı Dan Driscoll istifaya hazırlanıyor AB’nin Kıbrıs sorununa katılımı “bumeranga dönüşüyor” Aşırı sürat yine ilk sırada: 26 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Maviş "Okullardaki rehber öğretmen münhal sayısı arttırılmalı" Görüşmelerde gözler 26 Ağustos’a çevrildi Üstel “Göç-Sis ve E-Vize uygulamasını hayata geçiriyoruz”
Dolar
Euro
Sterlin

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne?

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne?
Reklam

İlk 10'da yer alan coinler yeniden kızardı. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu?

Kripto para piyasalarındaki olumlu rüzgar etkisini yitirdi. Dün 1.8 trilyon olan aktif büyüklük saat 08.20 itibariyle 1 trilyon 733 milyar dolara geriledi. Ancak ilk 10'da yer alan kripto paralarda ise kayıp daha büyük. Bitcoin yüzde 3.6 değer kaybetti. BTC'nin fiyatı 37 bin 215 dolar olurken, piyasa değeri de yeniden 700 milyar doların altına indi.

Ethereum da benzer oranda değer kaybı yaşadı. ETH fiyatı yüzde 3 düşüşle 2 bin 692 dolar oldu.

Dün değer kazanan Dogecoin geriledi. DOGE yüzde 13 azalarak 37 cent oldu.

Ripple ise yeniden 1 doların altına indi. XRP yüzde 6 değer kaybederek 97 cent oldu.

Benzer haberler

Ekonomi
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler Jackson Hole Sempozyumu ve ABD'deki büyüme ile istihdam verilerine çevrildi 22 Ağu 2026 19:57 Gram altın 7 bin 100 lirayı geçti 22 Ağu 2026 14:29 Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ağustos 2026) 21 Ağu 2026 21:23 Petrol güçlü seyrediyor 21 Ağu 2026 17:18 Bankacılık sektörünün öz kaynaklarında yüzde 60,92 artış 21 Ağu 2026 16:00 Bitcoin coştu, 2 yılın en iyi haftasını yaşıyor 21 Ağu 2026 09:44 Altın fiyatları 7 bin lirayı aştı 21 Ağu 2026 09:31 Döviz kurlarında son durum (21 Ağustos 2026) 21 Ağu 2026 08:49 Döviz piyasalarında günün son rakamları (20 Ağustos 2026) 20 Ağu 2026 21:52