Birçok bölgede 6 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Voice Kıbrıs Haber
Orta gerilim elektrik şebekesindeki proje çalışması nedeniyle yarın 09.00-15.00 saatleri arasında Lefkoşa’da birçok bölgeye elektrik enerjisi verilemeyecek.
Kıb-Tek Lefkoşa Bölge Amirliğinden yapılan açıklamaya göre elektrik kesintisi uygulanacak yerler şöyle:
“Maliye Bakanlığı bölgesi, Cumhuriyet Meclisi ve civari, T.C. Büyükelçiliği, Mahkemeler bölgesi , Ledra Palas bölgesi, Hamitköy, Dumlupinar ,Hamitköy çemberi ile Haspolat çemberi arasında kalan bölge ve Sera Fitness Salonu. Göçmenköy bölgesi, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ve civarı, Ortaköy Lemar bölgesi ve civarı, Atatürk Spor Kompleksi, Merkezi Cezaevi, Sanayi Bölgesi’nde Lefkoşa İtfaiye Şube Amirliği, Taşkınköy Sosyal Konutları, Ecvet Yusuf Caddesi ve civarı ve Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nin bir bölümü, eski Gönyeli-Boğaz yolunda Plümer Koruluğu ile Gönyeli Spor Kulübü arasındaki bölge.”
(TAK)
Benzer haberler
Featured
Rusya'dan olası salgın nedeniyle 5 hastane kapatıldı
Antibiyotik kullanımı sırasında şeker tüketmek bağırsak bakterilerine zarar verebilir
Adana'da 4,4 büyüklüğünde üçüncü deprem
İspanya'da şiddetli yağışlar can aldı
Kalibaf "İran'ın sunduğu 7 şart uygulanmadıkça Hürmüz Boğazı açılmayacak"
Üstel "İktidarımız sürecek, istikrar sürecek, hizmetler büyüyecek"
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Ercan'da uçuş emniyeti ticari kaygıların ve operasyonel aksaklıkların üzerinde tutuluyor"
Girne-Lefkoşa ana yolunda kaza: Otobüs devrildi, iki kişi yaralandı
Creditwest Bank, KTEV burs işbirliğini yeniledi



