Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Başbakan Üstel TC Genelkurmay Başkanı Orgeneral Bayraktaroğlu ile görüştü Borsa günü yüzde 1,79 değer kazanarak tamamladı Boğulma tehlikesi geçiren şahıs hastaneye sevk edildiği sırada yaşamını yitirdi! “Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Genel Kurul'un gündemine sevk edildi Sonbahar patates beyanları için son tarih açıklandı KTSÇHB “Sivrisinekle mücadelede kurumlar görevlerini yerine getirmelidir” Brent petrol 98,47 dolardan işlem görüyor Gürlek “Kazayla ilgili adli işbirliği süreci Adalet Bakanlığındaki ilgili birimlerce hassasiyetle takip ediliyor” Gemi faciasında yeni gelişme: Kayıplar için özel şirket yetkilendirildi Başbakan Üstel, TC Milli Savunma Bakanı Güler'le görüştü Hristodulidis Mısır’da Meclis olağanüstü toplanıyor: Filo Jet faciasıyla ilgili araştırma önergeleri de gündemde Yılmaz "Kayıp vatandaşlarımıza ulaşılması için tüm gayretimizi göstermeye devam edeceğiz” Sağlık Bakanlığı, Batı Nil Ateşi’nin belirtileri, klinik seyri ve korunma yöntemlerini açıkladı Nöbetçi eczaneler (8 Eylül 2026) Sağlık Bakanlığı “3 kişinin Batı Nil virüsü testi pozitif çıktı" Menderes “Vektörlerle mücadelemiz bilimsel ve sistemli şekilde sürüyor” İzmir'de Interfresh Eurasia Fuarı açıldı: KKTC "partner ülke" olarak yer aldı Antalya'da üç ilçede orman yangını: Bazı evler tahliye edildi Özdenefe “Şiddeti önleyen ve kadını koruyan bir sistemin işlemesi gerekir” Başbakan Üstel TC Genelkurmay Başkanı Orgeneral Bayraktaroğlu ile görüştü Borsa günü yüzde 1,79 değer kazanarak tamamladı Boğulma tehlikesi geçiren şahıs hastaneye sevk edildiği sırada yaşamını yitirdi! “Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Genel Kurul'un gündemine sevk edildi Sonbahar patates beyanları için son tarih açıklandı KTSÇHB “Sivrisinekle mücadelede kurumlar görevlerini yerine getirmelidir” Brent petrol 98,47 dolardan işlem görüyor Gürlek “Kazayla ilgili adli işbirliği süreci Adalet Bakanlığındaki ilgili birimlerce hassasiyetle takip ediliyor” Gemi faciasında yeni gelişme: Kayıplar için özel şirket yetkilendirildi Başbakan Üstel, TC Milli Savunma Bakanı Güler'le görüştü Hristodulidis Mısır’da Meclis olağanüstü toplanıyor: Filo Jet faciasıyla ilgili araştırma önergeleri de gündemde Yılmaz "Kayıp vatandaşlarımıza ulaşılması için tüm gayretimizi göstermeye devam edeceğiz” Sağlık Bakanlığı, Batı Nil Ateşi’nin belirtileri, klinik seyri ve korunma yöntemlerini açıkladı Nöbetçi eczaneler (8 Eylül 2026) Sağlık Bakanlığı “3 kişinin Batı Nil virüsü testi pozitif çıktı" Menderes “Vektörlerle mücadelemiz bilimsel ve sistemli şekilde sürüyor” İzmir'de Interfresh Eurasia Fuarı açıldı: KKTC "partner ülke" olarak yer aldı Antalya'da üç ilçede orman yangını: Bazı evler tahliye edildi Özdenefe “Şiddeti önleyen ve kadını koruyan bir sistemin işlemesi gerekir”
Dolar
Euro
Sterlin

Bir haftada 16 yangın: Zarar 1 milyon TL'yi aştı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Bir haftada 16 yangın: Zarar 1 milyon TL'yi aştı
Reklam

KKTC’de son bir haftada 16 yangın ve 19  özel servis olayı meydana geldi. Yangınlar sonucunda 1 milyon 235 bin 300 TL zarar oluştu.

İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 31 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında çıkan yangınların muhtemel sebepleri, “elektrik kaynaklı kısa devre, temizlik maksatlı yakma, söndürülmeden atılan sigara izmaritleri, gaz sıkışması ve elektrik tellerinin birbirine temas edip çıkan kıvılcımların yangına sebep olması” olarak sıralandı.

Yangınların 4’ü Güzelyurt’ta, 3’ü Girne’de, 5’i Lefkoşa’da, diğerleri ise Gemikonağı, İskele, Geçitkale ve Yeşilköy’de meydana geldi.

Özel servis olayları ise, “yangına karşı tedbir alma, can kurtarma, özel görev ve hayatını kaybeden şahısların adli soruşturma amaçlı hastaneye sevkinin sağlanması” olarak yer aldı.

Benzer haberler

Featured
Başbakan Üstel TC Genelkurmay Başkanı Orgeneral Bayraktaroğlu ile görüştü 8 Eyl 2026 20:16 Borsa günü yüzde 1,79 değer kazanarak tamamladı 8 Eyl 2026 20:00 Boğulma tehlikesi geçiren şahıs hastaneye sevk edildiği sırada yaşamını yitirdi! 8 Eyl 2026 19:54 “Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Genel Kurul'un gündemine sevk edildi 8 Eyl 2026 19:50 Sonbahar patates beyanları için son tarih açıklandı 8 Eyl 2026 19:41 KTSÇHB “Sivrisinekle mücadelede kurumlar görevlerini yerine getirmelidir” 8 Eyl 2026 19:35 Brent petrol 98,47 dolardan işlem görüyor 8 Eyl 2026 19:26 Gürlek “Kazayla ilgili adli işbirliği süreci Adalet Bakanlığındaki ilgili birimlerce hassasiyetle takip ediliyor” 8 Eyl 2026 19:17 Gemi faciasında yeni gelişme: Kayıplar için özel şirket yetkilendirildi 8 Eyl 2026 18:44