Bir evde toplanan 28 kişiye polis baskını

Voice Kıbrıs Haber
Gönyeli'de bu akşam saat 20:30 sıralarında Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından bir villaya yapılan baskında 28 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde:
"Bu akşam saat 20:30 sıralarında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından Gönyeli’de bir villada doğum günü partisi adı altında eğlence yapan 28 yabancı uyruklu şahıs suçüstü tespit edildi.
Söz konusu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılırken, bahse konu ikametgahta uyuşturucu madde olduğuna inanılan kalıntı bulunması üzerine olay yerine gelmesi sağlanan Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan detaylı aramada ise ev sahibi A.A.O. (E-27)'nun tasarrufunda yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır.
Bahse konu şahıs tutuklanmış olup olayla ilgili soruşturma devam etmektedir."
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Londra'nın dünyaca ünlü "Oxford Caddesi" yayalaştırıldı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Ekim 2026)
Dünyanın ilk kanser aşısı melanomun nüksetme veya ölüm riskini yüzde 42 azalttı
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, sonuçları tanımadığını duyurdu
Borsa günü yüzde 0,31 değer kazanarak tamamladı
Holguin "Bir anlaşmaya hem çok uzak hem çok yakınız”
İsrail, Güney Kıbrıs'a açık deniz karakol gemisi tedarik edecek
TDP’den YSK’ya başvuru… Ekinci “Bu artık seçimin güvenilirliği meselesi”
Çarşamba ve cuma günü bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak




