Bir araç iki yayaya çarptı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gazimağusa-İskele anayolunda 33 yaşındaki sürücü, yönetimindeki araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Cennet Taverna önlerinde dikkatsizliği sonucu o esnada yaya olarak yolu ikiye ayıran beton bariyerlerin üzerinden karşıya geçmek için yola giren iki yayaya çarptı.
Kaza sonucu yaralanan 37 yaşındaki Erman Altıner ve 28 yaşındaki Beyza Güneş’in tedavileri Gazimağusa Devlet Hastanesinde devam ediyor.
Polisten yapılan açıklamada, “Bugün, saat 11.20 sıralarında, Gazimağusa-İskele anayolu üzerinde, 33 yaşındaki sürücü yönetimindeki UE 571 plakalı araç ile sağ şerit içerisinden İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Cennet Taverna önlerine geldiğinde, o esnada yolun karşı tarafından yaya olarak gelip yolu ikiye ayıran beton bariyerlerin üzerinden karşıya geçmek için yola giren Erman Altıner (E-37) ve Beyza Güneş’e (K-28) çarpmıştır” denildi.
Polis, kaza sonucu yaralanan her iki yayanın kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğünü; araç sürücüsünün ise tutuklandığını bildirdi Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Benzer haberler
Featured
En fazla yağış Taşkent'te kaydedildi
Gemi faciası zanlıları bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı
AB, atık kurallarına uymadığı gerekçesiyle Güney Kıbrıs'ı Adalet Divanına sevk etti
Zaroğlu “Herkes kendini üçüncü parti gösterme gayretinde"
Borsa güne yüzde 0,19 artışla başladı
Güneşköy Nar Panayırı ertelendi
HP “Dereboyu’ndaki patlama kaza değil, yönetimsel iflasın ilanıdır”
KTMMOB “Trafoda meydana gelen iş kazasının tüm yönleriyle soruşturulmasını talep ediyoruz”
Meteoroloji’den 12:00-17:00 saatleri için sağanak uyarısı



