Bir araç iki yayaya çarptı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gazimağusa-İskele anayolunda 33 yaşındaki sürücü, yönetimindeki araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Cennet Taverna önlerinde dikkatsizliği sonucu o esnada yaya olarak yolu ikiye ayıran beton bariyerlerin üzerinden karşıya geçmek için yola giren iki yayaya çarptı.
Kaza sonucu yaralanan 37 yaşındaki Erman Altıner ve 28 yaşındaki Beyza Güneş’in tedavileri Gazimağusa Devlet Hastanesinde devam ediyor.
Polisten yapılan açıklamada, “Bugün, saat 11.20 sıralarında, Gazimağusa-İskele anayolu üzerinde, 33 yaşındaki sürücü yönetimindeki UE 571 plakalı araç ile sağ şerit içerisinden İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Cennet Taverna önlerine geldiğinde, o esnada yolun karşı tarafından yaya olarak gelip yolu ikiye ayıran beton bariyerlerin üzerinden karşıya geçmek için yola giren Erman Altıner (E-37) ve Beyza Güneş’e (K-28) çarpmıştır” denildi.
Polis, kaza sonucu yaralanan her iki yayanın kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğünü; araç sürücüsünün ise tutuklandığını bildirdi Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Benzer haberler
Featured
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!
İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir"
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı
Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu
KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi
KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor


