Bir araç iki yayaya çarptı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gazimağusa-İskele anayolunda 33 yaşındaki sürücü, yönetimindeki araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Cennet Taverna önlerinde dikkatsizliği sonucu o esnada yaya olarak yolu ikiye ayıran beton bariyerlerin üzerinden karşıya geçmek için yola giren iki yayaya çarptı.
Kaza sonucu yaralanan 37 yaşındaki Erman Altıner ve 28 yaşındaki Beyza Güneş’in tedavileri Gazimağusa Devlet Hastanesinde devam ediyor.
Polisten yapılan açıklamada, “Bugün, saat 11.20 sıralarında, Gazimağusa-İskele anayolu üzerinde, 33 yaşındaki sürücü yönetimindeki UE 571 plakalı araç ile sağ şerit içerisinden İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Cennet Taverna önlerine geldiğinde, o esnada yolun karşı tarafından yaya olarak gelip yolu ikiye ayıran beton bariyerlerin üzerinden karşıya geçmek için yola giren Erman Altıner (E-37) ve Beyza Güneş’e (K-28) çarpmıştır” denildi.
Polis, kaza sonucu yaralanan her iki yayanın kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğünü; araç sürücüsünün ise tutuklandığını bildirdi Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Benzer haberler
Featured
Çin'de ayakkabı fabrikasında yangın: 28 kişi hayatını kaybetti
NASA, Mars ve Ay simülasyonu için gönüllü astronotlar arıyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (9 Temmuz 2026)
Eğitim uçuşu yapan F-16 savaş uçağında yangın çıktı
Dışişleri Bakanlığı, AP'nin 1974 kararını kınadı "Yok hükmündedir"
Polisten üç ilçede sıkı denetim
Tel-Sen BRT Yasası’ndaki bandrol ve internet düzenlemesini eleştirdi
Kaybolan uçağın enkazı denizin dibinde bulundu
FOGEM Master Performans Ekibi'ne Polonya'dan ödül



