Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Serdar Denktaş’tan YSK’nın TAM Parti aday listesini iptal etmesine tepki Cahit Çevik hayatını kaybetti Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore'ye gidiyor Yüksekten düşen 27 yaşındaki genç ağır yaralandı Almanya’da Z kuşağı eylemlerinde olaylar çıktı: Mağazalar yağmalandı 35 yaşındaki şahıs aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti Başbakan Üstel “Hesap vermekten de hesap sormaktan da kaçmayız” Saldırılar nedeniyle Kiev ve Dnipropetrovsk bölgelerinde yaklaşık 280 bin aile elektriksiz kaldı 20 yıl boyunca MS hastası olduğunu sandı, gerçek teşhis şaşırttı Kıbrıs Rum polisi 40 kaçağı sınır dışı etti Cumhuriyet Meclisi yarın toplanacak Öztürkler "Güney Kıbrıs, şikâyet ve silahlanma politikaları yerine adadaki gerçekleri kabul etmelidir” Kıbrıs Otizm Derneği “Nöro-gelişimsel Bozukluklara Bilimsel Bakış” konulu çevrim içi seminer düzenliyor Güney Kıbrıs'tan Türkiye’nin BM Genel Sekreterliği adaylığına tepki Eklektik Manifest 2, Kıbrıslı filozof Ulus Baker’in düşünsel mirasıyla başladı KTOEÖS yarın Lefkoşa merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak YDP’den Lefkoşa ve Gazimağusa adaylık süreçlerine ilişkin açıklama Son 24 saatte en fazla yağış 21 kg olarak ölçüldü Sandık Seçmen Listeleri askıya alındı Erhürman "Erdoğan ile Kıbrıs sorunu ile ilgili son gelişmeleri tam bir istişare içinde değerlendirme fırsatı bulduk" Serdar Denktaş’tan YSK’nın TAM Parti aday listesini iptal etmesine tepki Cahit Çevik hayatını kaybetti Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore'ye gidiyor Yüksekten düşen 27 yaşındaki genç ağır yaralandı Almanya’da Z kuşağı eylemlerinde olaylar çıktı: Mağazalar yağmalandı 35 yaşındaki şahıs aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti Başbakan Üstel “Hesap vermekten de hesap sormaktan da kaçmayız” Saldırılar nedeniyle Kiev ve Dnipropetrovsk bölgelerinde yaklaşık 280 bin aile elektriksiz kaldı 20 yıl boyunca MS hastası olduğunu sandı, gerçek teşhis şaşırttı Kıbrıs Rum polisi 40 kaçağı sınır dışı etti Cumhuriyet Meclisi yarın toplanacak Öztürkler "Güney Kıbrıs, şikâyet ve silahlanma politikaları yerine adadaki gerçekleri kabul etmelidir” Kıbrıs Otizm Derneği “Nöro-gelişimsel Bozukluklara Bilimsel Bakış” konulu çevrim içi seminer düzenliyor Güney Kıbrıs'tan Türkiye’nin BM Genel Sekreterliği adaylığına tepki Eklektik Manifest 2, Kıbrıslı filozof Ulus Baker’in düşünsel mirasıyla başladı KTOEÖS yarın Lefkoşa merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak YDP’den Lefkoşa ve Gazimağusa adaylık süreçlerine ilişkin açıklama Son 24 saatte en fazla yağış 21 kg olarak ölçüldü Sandık Seçmen Listeleri askıya alındı Erhürman "Erdoğan ile Kıbrıs sorunu ile ilgili son gelişmeleri tam bir istişare içinde değerlendirme fırsatı bulduk"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Bıçaklı “Mevcut sözleşme düzenine müdahaleyi asla kabul etmeyiz”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Bıçaklı “Mevcut sözleşme düzenine müdahaleyi asla kabul etmeyiz”
Reklam

Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (TÜRK-SEN) Başkanı Arslan Bıçaklı, "Toplu Sözleşme haklarına hükümetin yasa değişikliği yaparak müdahale etmek istediğini" savunarak, “Mevcut sözleşme düzenine müdahaleyi asla kabul etmeyiz” dedi.

Bıçaklı yazılı açıklamasında, hükümetin bu konuda ısrar etmesi halinde grev dahil her türlü yasal eylem haklarını kullanacaklarını söyledi.

Bıçaklı, “Toplu Sözleşme Grev ve Referandum Yasası’na uygun olarak yıllardır uygulamada olan Toplu Sözleşme düzenine hükümet yasa değişikliği yaparak müdahale etmek istemektedir. Çalışanların gece gündüz demeden emek vererek ve yıllardır mücadele ederek kazanmış oldukları Toplu Sözleşme haklarına, hükümetin müdahale etmesini asla kabul etmeyeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Benzer haberler

Featured
Serdar Denktaş’tan YSK’nın TAM Parti aday listesini iptal etmesine tepki 1 Kas 2026 13:55 Cahit Çevik hayatını kaybetti 1 Kas 2026 13:50 Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore'ye gidiyor 1 Kas 2026 13:47 Yüksekten düşen 27 yaşındaki genç ağır yaralandı 1 Kas 2026 13:42 Almanya’da Z kuşağı eylemlerinde olaylar çıktı: Mağazalar yağmalandı 1 Kas 2026 13:39 35 yaşındaki şahıs aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti 1 Kas 2026 13:37 Başbakan Üstel “Hesap vermekten de hesap sormaktan da kaçmayız” 1 Kas 2026 13:22 Saldırılar nedeniyle Kiev ve Dnipropetrovsk bölgelerinde yaklaşık 280 bin aile elektriksiz kaldı 1 Kas 2026 13:06 20 yıl boyunca MS hastası olduğunu sandı, gerçek teşhis şaşırttı 1 Kas 2026 13:01