Berova 4 gümrük personeline başarılarından dolayı takdir belgesi verdi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Maliye Bakanı Özdemir Berova, ülkeye giriş ve çıkışlarda gümrüğe beyan edilmemiş mal tespit eden 4 gümrük personelini, üstün gayret ve başarılarından dolayı takdir belgesiyle ödüllendirdi.
Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Maliye Bakanı Berova’nın bugün dört gümrük personelini kabul ederek, görevleri sırasında göstermiş oldukları üstün görev anlayışı ve özverili çalışmaları neticesinde kaçakçılığı önleme adına yapmış oldukları katkılardan dolayı takdir etti.
Açıklamada, ilgili personelin, bu yıl içerisinde farklı gümrük kapı ve limanlarda, görev esnasında ülkeye giriş ve çıkışlarda gümrüğe beyan edilmemiş mal tespit ettikleri belirtildi.
Benzer haberler
Featured
Gürhan “Siber güvenlik geleceğin değil bugünün meselesi, önlem almalıyız”
Gürkut “İddialar doğruysa, ülke tarihinin en büyük kişisel veri ihlallerinden biriyle karşı karşıyayız”
Özgül Orhon için kan aranıyor!
Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk Korosu, ilk konserini yoğun katılımla gerçekleştirdi
Lefkoşa'da bazı sokaklar trafiğe kapatılacak!
Texas'ta arı yüklü TIR devrildi: Milyonlarca bal arısı çevreye yayıldı
Çalışma Dairesi'nin web sitesine siber saldırı gerçekleştiren 1 kişi tutuklandı!
Girne'de korkutan kaza: 1'i yaya, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı!
‘6 Km Gece Koşusu’ 4 Temmuz’da yapılıyor



