Berber, kuaför ve güzellik salonları 08:00-19:00 saatleri arasında çalışacak

Voice Kıbrıs Haber
45/2018 Bulaşıcı Hastalıklar Yasası Kapsamında Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi'nin önerileri dün Bakanlar Kurulu tarafından değerlendirilerek kararlar açıklandı.
Berber, kuaför, güzellik salonları ve dövme stüdyolar/salonları 08:00-19:00 saatleri arasında çalışmalarını sürdürecek
Alınan kararlara göre, ülkemizde faaliyet gösteren ve kapanması yönünde karar üretilmeyen tüm kurum ve kuruluşlar en üst ita amirlerinin belirleyeceği şekilde görevlerine devam edecek.
Berber, kuaför, güzellik salonları ve dövme stüdyolar/salonları 08:00-19:00 saatleri arasında çalışmalarını sürdüreceklerdir. Bu sektörlerde görev yapan kişiler her yedi günde bir PCR testlerini yineleyeceklerdir. Ayrıca hazırlanan taahhüt formları imzalatılacak ve belirtilen kurallara uyulmadığı tespit edilen işletmeler kapatılacaktır.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Neil Young Trump'a dava açtı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026)
Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu
Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı
UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı
Borsa günü yatay seyirle tamamladı
Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir”
UBP 50 milletvekili adayını açıkladı
Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak”




