Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
ChatGPT'nin tavsiyesiyle tedavi olmayan kişi, hastalığı ağırlaştığı için OpenAI'a dava açtı ABD Temsilciler Meclisi, Trump yönetiminin İran'la savaş yetkilerini kısıtlama yönünde karar aldı Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Temmuz 2026) Belçika'da "sıcak hava dalgası nedeniyle yüzyılın en ölümcül 2. günü" yaşandı Almanya'da bankada soygun girişiminde bulunan şüpheli müşterileri rehin aldı İtfaiye birimlerine yedi araç takviyesi yapıldı GÜÇ-SEN’den eylem kararı Köseoğlu Kamu Yeterlik Sınavları ve Yabancı Dil Sınavı tarihlerini açıkladı Ataoğlu "DP MYK ve PM toplantısında bugün bir karar üretilmedi” Borsa günü yüzde 0,43 değer kaybederek tamamladı CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nde bayrak değişimi Avrupa Merkez Bankası politika faizini değiştirmedi ABD'de milyonlarca yumurtada salmonella şüphesi Çalışma Bakanlığı denetimlere başladı: “Alo 102’ye gelen her ihbar öncelikli olarak değerlendirilecek” Şahiner “KKTC’nin hazinesi hiçbir şirketin kişisel kasası değildir” Serdaroğlu “Adaletli bir vergi sistemi oluşturulmalı” Maviş “Aynı yöntemleri tekrar ederek farklı bir sonuç beklemek mümkün değildir” Creditwest Bank ailesi yaz partisinde buluştu Rusya'da savaş uçağı eğitim sırasında düştü Dinçyürek “Genç hekimlerin haklı mücadelesinin yanındayız” ChatGPT'nin tavsiyesiyle tedavi olmayan kişi, hastalığı ağırlaştığı için OpenAI'a dava açtı ABD Temsilciler Meclisi, Trump yönetiminin İran'la savaş yetkilerini kısıtlama yönünde karar aldı Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Temmuz 2026) Belçika'da "sıcak hava dalgası nedeniyle yüzyılın en ölümcül 2. günü" yaşandı Almanya'da bankada soygun girişiminde bulunan şüpheli müşterileri rehin aldı İtfaiye birimlerine yedi araç takviyesi yapıldı GÜÇ-SEN’den eylem kararı Köseoğlu Kamu Yeterlik Sınavları ve Yabancı Dil Sınavı tarihlerini açıkladı Ataoğlu "DP MYK ve PM toplantısında bugün bir karar üretilmedi” Borsa günü yüzde 0,43 değer kaybederek tamamladı CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nde bayrak değişimi Avrupa Merkez Bankası politika faizini değiştirmedi ABD'de milyonlarca yumurtada salmonella şüphesi Çalışma Bakanlığı denetimlere başladı: “Alo 102’ye gelen her ihbar öncelikli olarak değerlendirilecek” Şahiner “KKTC’nin hazinesi hiçbir şirketin kişisel kasası değildir” Serdaroğlu “Adaletli bir vergi sistemi oluşturulmalı” Maviş “Aynı yöntemleri tekrar ederek farklı bir sonuç beklemek mümkün değildir” Creditwest Bank ailesi yaz partisinde buluştu Rusya'da savaş uçağı eğitim sırasında düştü Dinçyürek “Genç hekimlerin haklı mücadelesinin yanındayız”
Dolar
Euro
Sterlin

Bedis Piknik Alanı’na ara emri alındı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Bedis Piknik Alanı’na ara emri alındı

Gazimağusa’daki Bedis Piknik Alanı’nın özel bir şahsa kiralanması, tellenerek halkın girişine kapatılmasının Yüksek İdare Mahkeme’sine taşınmasının ardından,dava ile ilgili bugün bir gelişme yaşandı.

Mahkeme bugün görüşülen davada,esas dava görüşülünceye ilgili şahıslara kararın tebliğ edilmesi emri verirken,ara emri kararı alındı. Konuyla ilgili davacı tarafın avukatı Nazenin Taşçıoğlu Şahali bugün BRT Muhabiri’ne verdiği bilgide, konuyla ilgili Yüksek İdare Mahkemesi’nde savcılığın görüşünün netleştiğini,beklentilerinin usulsüz yapılan sözleşmenin iptalini beklediklerini söyleyerek,mahkeme tarafından bugün görüşülen davada ara emri alındığını ancak işletmenin faaliyetlerinin devam etmekte olduğunu,ilgili kişilere kararın tebliğ edilmesi emrinin uygulanmasının ardından faaliyetlerin durdurulacağını umduklarını ifade etti. Taşçıoğlu bugün itibariyle sözleşmenin yürürlüğünün durdurulduğunu belirterek,kendilerinin hiç kimseyle sorunları bulunmadığını ancak sit alanı,kültürel mirasın usulsüz bir şekilde verilmesinin kendilerini üzdüğünü kaydetti . Kaynak: BRT

Benzer haberler

Featured
ChatGPT'nin tavsiyesiyle tedavi olmayan kişi, hastalığı ağırlaştığı için OpenAI'a dava açtı 2026-07-23 21:58:36 ABD Temsilciler Meclisi, Trump yönetiminin İran'la savaş yetkilerini kısıtlama yönünde karar aldı 2026-07-23 21:53:19 Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Temmuz 2026) 2026-07-23 21:46:38 Belçika'da "sıcak hava dalgası nedeniyle yüzyılın en ölümcül 2. günü" yaşandı 2026-07-23 21:33:30 Almanya'da bankada soygun girişiminde bulunan şüpheli müşterileri rehin aldı 2026-07-23 21:23:20 İtfaiye birimlerine yedi araç takviyesi yapıldı 2026-07-23 21:10:24 GÜÇ-SEN’den eylem kararı 2026-07-23 20:41:52 Köseoğlu Kamu Yeterlik Sınavları ve Yabancı Dil Sınavı tarihlerini açıkladı 2026-07-23 20:35:31 Ataoğlu "DP MYK ve PM toplantısında bugün bir karar üretilmedi” 2026-07-23 20:29:26