Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Dolandırıcılar sahte site oluşturdu"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, devletin resmi sitesinin haricinde seyrüsefer ve muayene harcı ödemesi kabul edilen sitelerin dolandırıcılar tarafından oluşturulduğuna işaret ederek, vatandaşı dikkatli olması konusunda uyardı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, motorlu araçların seyrüsefer ve muayene harcı ödemelerinin internet üzerinden kredi kartıyla ödenebileceği tek adresin Vergi Dairesi’ne ait https://online.vergi.gov.ct.tr adresi olduğu, bu siteye Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın internet sitesi www.bub.gov.ct.tr adresi üzerinden de ulaşılabileceği kaydedildi.
Açıklamada, internette yapılan seyrüsefer ödemesine ilişkin aramalarda e-odemem.com/kktc-seyrusefer-online-odeme/ adresinde bulunan sitenin dolandırma amaçlı kurulan sitelerden olduğu ve bakanlığın söz konusu siteye erişimin engellenmesi için harekete geçtiği belirtildi.
Benzer haberler
Featured
Fransa 2027'de sandığa gidiyor
Almanya'da AfD kongresine karşı eylem yapanlara polis, biber gazı ve cop kullandı
ABD’nin 250. yıl kutlamalarına aşırı sıcak engeli
Ada, Slovenya’da Balkan ikincisi oldu!
Uzayda yeni yaşam adayı: Su potansiyeli olan süper-Dünya keşfedildi
İnşaat Mühendisleri Odası, küresel inşaat konferansında temsil edildi
Yunanistan'da Selanik yakınlarındaki Kufalya bölgesinde orman yangını çıktı
Üstel “Rum tarafının hukuku siyasi bir silah olarak kullanmasına seyirci kalmayacağız”
Türkiye dünya liderlerini ağırlayacak: NATO Zirvesi'nin programı belli oldu



