Başbakan Ankara'ya gidiyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında imzalanacak 2021 yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması çalışmalarında sona gelindi.
Başbakan Ersan Saner, Cuma günü İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü için yapılan görüşmeleri sonlandırmak ve imza töreni için Ankara’ya gidecek.
Başbakan Ersan Saner konuyla ilgili bir açıklama yaparak “ Türkiye’nin çok değerli ve olumlu katkıları ile 2021 yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü’nün imza aşamasına gelmesinin Kıbrıs Türk Halkı için büyük önem arz ettiğini” belirtti.
Başbakanlık Müsteşarı Ömer Köseoğlu ile Maliye Bakanlığı Müsteşarı Cengiz Çoli de teknik çalışmaların sonlandırılması için yapılacak toplantıya katılmak üzere Ankara’da bulunuyor.
(BRT)
Benzer haberler
Featured
Avustralya'da sosyal medya algoritmalarını kapatmayı sağlayan yasal düzenleme yolda
Altın fiyatları haftaya değer kaybıyla başladı
Zelenski "Savaş muhtemelen kış aylarında da devam edecek"
Küresel piyasalar haftaya karışık sinyallerle başladı
Almanya'da aşırı sağcı AfD, Saksonya-Anhalt eyalet seçimini açık farkla kazandı
Döviz kurlarında son durum (7 Eylül 2026)
Aygün’de kadın cinayeti!
Bugün hava nasıl olacak? (7 Eylül 2026)
Üstel "Bir kayıp insanımızın daha naaşına ulaşıldı"


