Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
AB'de 150 euroluk gümrük muafiyeti 1 Temmuz'da kalkıyor Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" Ataoğlu "Hükümet ortaklarıyla bütün görüşlerimiz örtüşmüyor" İncirli "Lafla peynir gemisi yürümez" Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 3 yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti Arıklı "Siz konuşmaya, vatandaş çile çekmeye devam etsin" Sivil Havacılık Değişiklik Yasa Tasarısı onaylanarak Genel Kurula sevk edildi Nöbetçi eczaneler (29 Haziran 2026) GençKültür dijital kültür platformu tanıtıldı Zorlu "KKTC’yi, başta Türk dünyası olmak üzere bütün dünyaya yeniden anlatalım” Son bir haftada 19 yangın! Gençlik Dairesi yeni kamp liderlerine "Temel Lider Eğitim Kursu" verdi İncirli “Genel Kurul ve Komite çalışmalarını mizaha çevirdiniz” Startups4Peace 2026 için başvurular başladı Özersay "Bu fatura üç siyasi partinin üçüne de aittir" Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın toplanacak Üstel “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli” AB'de 150 euroluk gümrük muafiyeti 1 Temmuz'da kalkıyor Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" Ataoğlu "Hükümet ortaklarıyla bütün görüşlerimiz örtüşmüyor" İncirli "Lafla peynir gemisi yürümez" Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 3 yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti Arıklı "Siz konuşmaya, vatandaş çile çekmeye devam etsin" Sivil Havacılık Değişiklik Yasa Tasarısı onaylanarak Genel Kurula sevk edildi Nöbetçi eczaneler (29 Haziran 2026) GençKültür dijital kültür platformu tanıtıldı Zorlu "KKTC’yi, başta Türk dünyası olmak üzere bütün dünyaya yeniden anlatalım” Son bir haftada 19 yangın! Gençlik Dairesi yeni kamp liderlerine "Temel Lider Eğitim Kursu" verdi İncirli “Genel Kurul ve Komite çalışmalarını mizaha çevirdiniz” Startups4Peace 2026 için başvurular başladı Özersay "Bu fatura üç siyasi partinin üçüne de aittir" Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın toplanacak Üstel “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği artık kabul edilmeli”
Dolar
Euro
Sterlin

Barış etkinliğine CTP Milletvekillerine saldırarak darp etti!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Barış etkinliğine CTP Milletvekillerine saldırarak darp etti!

(Kamalı Haber) Lefkoşa’da meydana gelen “Darp, Rahatsızlık Ve Uygunsuz Tavrı Hareket” suçlarından tutuklanan M.A mahkemeye çıkarıldı. CTP Milletvekilleri Devrim Barçın ve Ürün Solyalı’a bağırıp, Barçın’I iterek darp eden zanlı hakkındaki olguları polis memuru Nevzat Gün aktardı. Polis, 05.10.2024 tarihinde saat 11:20 raddelerinde Lefkoşa Surlar içinde, zanlının kullanımında bulunan RH 308 plakalı Suzuki Alto marka araç ile trafiğe kapalı olan Arasta sokağa girip konu yerin trafiğe kapalı olduğu hususunda kendisini uyaran Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin yapmakta olduğu “Barış Etkinliği” adı altında düzenlenen toplantıya katılan Devrim BarçIn'a hitaben yüksek sesle ellerini ve kollarını gelişi güzel sağa ve sola sallayarak “nedir sizden çektiğimiz adammısınız lan toplandınız burda çok oluyorsunuz artık” diyerek rahatsızlık yapıp uygunsuz tavr-i harekete bulunduktan sonra her iki eli ile göğsünden ittirmek suretiyle darp ettiğini söyledi. Polis, zanlının Ürün Solyalı'ya da  hitaben yüksek sesle ellerini ve kollarını gelişi güzel sağa ve sola sallayarak “nedir sizden çektiğimiz adamısınız lan siz” demek suretiyle uygunsuz tavr-ı harekette bulunduğunu belirtti. Polis, olayın ardından zanlının ifadesi alınmak üzere götürüldüğü, Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube Amirliği sorgu odası içerisinde  sorgulandığı sırada vardiya sorumlusu olan polis çavuşuna hitaben makul mazereti olmaksızın yüksek sesle “Ben ne suç işledim be, ben 4 yıl hapis yattım” diye bağırarak rahatsızlık yapıp her iki eli ile tahkikat masasına vurarak uygunsuz tavri harekette bulunduğunu belirtti. Polis  zanlının  suçüstü hali gereği makul güç kullanılarak tutuklandığını kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalkmasını talep etti. Polisin ardından söz alan zanlı, olaydan önceki gece söz konusu yerde içtiğini, sarhoş olup ayakkabılarını kaybettiğini, olay günü ise ayakkabılarının orada olup olmadığına bakmak için gittiğini, o sözleri sarf etmediğini ve milletvekillerini tanımadığını söyledi. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Gökhan Asafoğullari  zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.  

Benzer haberler

Featured
AB'de 150 euroluk gümrük muafiyeti 1 Temmuz'da kalkıyor 2026-06-29 19:26:29 Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor 2026-06-29 19:12:00 Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek 2026-06-29 18:49:02 Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" 2026-06-29 18:41:39 Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" 2026-06-29 18:34:30 Ataoğlu "Hükümet ortaklarıyla bütün görüşlerimiz örtüşmüyor" 2026-06-29 18:27:00 İncirli "Lafla peynir gemisi yürümez" 2026-06-29 18:21:05 Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 3 yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti 2026-06-29 18:14:48 Arıklı "Siz konuşmaya, vatandaş çile çekmeye devam etsin" 2026-06-29 17:32:22