Barınakların iyileştirilmesi için çalışmalar başlatıldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Kapılca’daki balıkçı barınağında incelemelerde bulundu.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Kaplıca’da balıkçılarla görüşen Oğuz, balıkçıların taleplerini ve sorunları dinledi. Kaplıca Balıkçı Barınağı Kooperatif Başkanı Tayyar Demir ve Sekreteri Kemal Demir de, barınağın sorunları ile ilgili Oğuz’a bilgi verdi.
Tarım Bakanı Dursun Oğuz, yıllardır atıl kalan ve ülkede önemli bir yer tutan balıkçılık sektörünün ve balıkçıların sorunlarının çözümü konusunda somut adımlar attıklarını söyledi.
Balıkçıların sorunlarının çözümü ile ilgili çalışmaların takibini yapacaklarını ifade eden Oğuz, balıkçı barınaklarının durumlarının iyileştirilmesi için çalışmalar başlatıldığını anımsattı.
Oğuz, bakanlığın imkanları ölçüsünde gereken desteğin verileceğini de kaydetti.
OĞUZ KÖY HALKI İLE BİRARAYA GELDİ
Tarım Bakanı Oğuz, barınak ziyaretinin ardından Kapılca’da köy kahvehanesinde köy halkı ile de biraraya gelerek, sorunlarını dinledi. Görüşmede, Kaplıca Köyü Muhtarı Adem Baş da hazır bulundu.
(TAK) Benzer haberler
Featured
BM Kıbrıs Ofisi, Guterres’in ziyaretine hazır
Trump'tan Netanyahu'ya "Kimse bana neyi satıp satmayacağımı söyleyemez"
Gazze'de Filistinlilerin "açlıkla" imtihanı sürüyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Temmuz 2026)
Fransa ve İspanya'nın yangınla mücadelesine AB desteği
Avrupa'da çocukları korumaya yönelik sosyal medya düzenlemeleri hız kazandı
ABD'li oyuncu Mark Ruffalo "Netanyahu, manyak bir katil"
Borsa günü yüzde 1,21 değer kaybederek tamamladı
Trump "İran ile görüşmeler başarısız olursa güçlü bir askeri harekâta hazırız"


