Balıkçı barınağındaki çalışmalarda sona doğru
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Girne bölgesinde Kayalar Balıkçı Barınağı’ndaki tadilat çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz ve bakanlık yetkilileri barınağın olduğu yere giderek, tadilat çalışmalarını inceledi.
Oğuz’a, Hayvancılık Dairesi Müdürü Gönen Vurana, Patlayıcı Maddeler Müfettişi Ali Akgürcü, Karayolları Dairesi Mühendisi Hasan Doğan, balıkçılar ve Hayvancılık Dairesi personeli eşlik etti.
Kayalar Balıkçı Barınağı’nda kasıma ayında başlanan tadil ve tamir çalışmaları çerçevesinde, açık denize bakan giriş ağzı yeniden konumlandırıldı. Ayrıca, karayla bağlantılı olmayan ana mendirek ise eğim ve taş kompozisyonları dikkate alınarak tadil edilecek.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, ülke genelindeki balıkçı barınaklarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla yaz aylarında çalışma başlatmıştı.
(TAK) Benzer haberler
Featured
İran ile BAE arasındaki tüm uçuşlar iptal edildi
BMO “Fiber Optik Altyapı Teknik İzleme ve İstişare Platformu kurulmasını öneriyoruz”
LTB ile Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı
Türkiye’de adliyelerde "Dijital Ortam Güvenliği ve Dezenformasyonla Mücadele Büroları" kurulacak
Sucuoğlu “Posta Dairesi yeniden yapılandırılacak”
Kamusal Reform Derneği kuruldu
Hasipoğlu “Kadınlar şiddet karşısında yalnız değil”
"İskele Uluslararası Yarı Maratonu" pazar günü koşulacak
Miss ve Bay Kuzey Kıbrıs 2026’nın kazananları belli oldu



