Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
LAÇ Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Sırbistan’daki Uluslararası Festivale katıldı Güney Kıbrıs’ta otoyola yerleştirilen İsrail’e ait bir seçim kampanyası afişi tepkilere neden oldu Erdinç Gündüz şarkılarla anılacak Çay içtiği sırada rahatsızlanan şahıs kurtarılamadı! Birleşik Kıbrıs- İki Toplumlu Barış İnsiyatifi “Federal çözüm talebini” ortaya koymak amacıyla yarın eylemler yapacak Holguín "Genel Sekreter, mevcut çabaları desteklemek ve liderleri dinlemek için geliyor" YKP’den “Şimdi Federal Çözüm” eylemlerine destek Holguin "BM Genel Sekreteri'nin misyonu halkı ve liderleri cesaretlendirmek" İzcan “Görüşmeler Crans-Montana’da kaldığı yerden başlamalı” Cumhurbaşkanı Erhürman ve Holguin'in görüşmesi tamamlandı Trozena yerleşimindeki inşaat faaliyetleri devam ediyor Petrol fiyatları haftaya 86,61 dolardan başladı Ağaca çarpan araç alev aldı 3 kişi yaralandı! Cumhurbaşkanı Erhürman ve Holguin görüşmesi başladı Telsimlilere bir yılda 1.5 miyon GB doğum günü hediyesi İş Kadınları Derneği’nden paydaş kurumlara ziyaret Güney'deki elektrik depolama ünitelerinin 2027 yılı başlarında devreye girmesi bekleniyor Televizyon karşısında uzun zaman geçirmek beyin hacmini küçültüyor Meslek örgütleri “Kalıcı barış ve ortak gelecek için tüm taraflar sorumluluk almalı” Tuncay “Türk ve Rum mezarlıklarındaki koruma ve restorasyon çalışmaları sürüyor” LAÇ Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Sırbistan’daki Uluslararası Festivale katıldı Güney Kıbrıs’ta otoyola yerleştirilen İsrail’e ait bir seçim kampanyası afişi tepkilere neden oldu Erdinç Gündüz şarkılarla anılacak Çay içtiği sırada rahatsızlanan şahıs kurtarılamadı! Birleşik Kıbrıs- İki Toplumlu Barış İnsiyatifi “Federal çözüm talebini” ortaya koymak amacıyla yarın eylemler yapacak Holguín "Genel Sekreter, mevcut çabaları desteklemek ve liderleri dinlemek için geliyor" YKP’den “Şimdi Federal Çözüm” eylemlerine destek Holguin "BM Genel Sekreteri'nin misyonu halkı ve liderleri cesaretlendirmek" İzcan “Görüşmeler Crans-Montana’da kaldığı yerden başlamalı” Cumhurbaşkanı Erhürman ve Holguin'in görüşmesi tamamlandı Trozena yerleşimindeki inşaat faaliyetleri devam ediyor Petrol fiyatları haftaya 86,61 dolardan başladı Ağaca çarpan araç alev aldı 3 kişi yaralandı! Cumhurbaşkanı Erhürman ve Holguin görüşmesi başladı Telsimlilere bir yılda 1.5 miyon GB doğum günü hediyesi İş Kadınları Derneği’nden paydaş kurumlara ziyaret Güney'deki elektrik depolama ünitelerinin 2027 yılı başlarında devreye girmesi bekleniyor Televizyon karşısında uzun zaman geçirmek beyin hacmini küçültüyor Meslek örgütleri “Kalıcı barış ve ortak gelecek için tüm taraflar sorumluluk almalı” Tuncay “Türk ve Rum mezarlıklarındaki koruma ve restorasyon çalışmaları sürüyor”
Dolar
Euro
Sterlin

Bağımsızlık Yolu Cumhurbaşkanlığı seçimindeki tavrını basın toplantısıyla açıklayacak

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Bağımsızlık Yolu Cumhurbaşkanlığı seçimindeki tavrını basın toplantısıyla açıklayacak

Bağımsızlık Yolu, 2020 Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tavrını yarın basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacak.

Bağımsızlık Yolu’ndan verilen bilgiye göre, basın toplantısı yarın saat 15.00’de Lefkoşa Sur içindeki Parti Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Basın toplantısında, 2020 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik Parti Meclisi’nin aldığı kararlar açıklanacak. (TAK)

Benzer haberler

Featured
LAÇ Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Sırbistan’daki Uluslararası Festivale katıldı 2026-07-27 14:11:15 Güney Kıbrıs’ta otoyola yerleştirilen İsrail’e ait bir seçim kampanyası afişi tepkilere neden oldu 2026-07-27 14:04:03 Erdinç Gündüz şarkılarla anılacak 2026-07-27 13:48:23 Çay içtiği sırada rahatsızlanan şahıs kurtarılamadı! 2026-07-27 13:44:39 Birleşik Kıbrıs- İki Toplumlu Barış İnsiyatifi “Federal çözüm talebini” ortaya koymak amacıyla yarın eylemler yapacak 2026-07-27 13:19:53 Holguín "Genel Sekreter, mevcut çabaları desteklemek ve liderleri dinlemek için geliyor" 2026-07-27 13:16:00 YKP’den “Şimdi Federal Çözüm” eylemlerine destek 2026-07-27 13:13:58 Holguin "BM Genel Sekreteri'nin misyonu halkı ve liderleri cesaretlendirmek" 2026-07-27 13:10:59 İzcan “Görüşmeler Crans-Montana’da kaldığı yerden başlamalı” 2026-07-27 13:07:37