Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
AHDR, Imagine Barış Akademisi’ni tanıttı Bitcoin 82 bin dolara koşuyor Üstel UBP PM'de açıkladı "Kıbrıs Türk Hava Yolları 2028'de yeniden göklerde olacak" Dışişleri Bakanlığı "Esas çağdışı ve geçersiz olan Kıbrıs Cumhuriyeti'dir" Üstel, geçtiğimiz gün naaşına ulaşılan vatandaşın kimliğini açıkladı Meteoroloji açıkladı: Sağanak yağmurlu ve fırtınalı hava geliyor! Sucuoğlu "Limanlarımızın geleceğiyle ilgili önemli kararların arifesindeyiz" Kar-İş ve Toplu Taşımacılar Birliği "Yarından itibaren tüm okullara öğrenci taşımacılığı yeniden başlıyor" Nöbetçi eczaneler (21 Eylül 2026) Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı Küçük "Gecikmiş adalet, adalet değildir" Adana'da deprem! AHDR, Imagine Barış Akademisi’ni tanıttı Bitcoin 82 bin dolara koşuyor Üstel UBP PM'de açıkladı "Kıbrıs Türk Hava Yolları 2028'de yeniden göklerde olacak" Dışişleri Bakanlığı "Esas çağdışı ve geçersiz olan Kıbrıs Cumhuriyeti'dir" Üstel, geçtiğimiz gün naaşına ulaşılan vatandaşın kimliğini açıkladı Meteoroloji açıkladı: Sağanak yağmurlu ve fırtınalı hava geliyor! Sucuoğlu "Limanlarımızın geleceğiyle ilgili önemli kararların arifesindeyiz" Kar-İş ve Toplu Taşımacılar Birliği "Yarından itibaren tüm okullara öğrenci taşımacılığı yeniden başlıyor" Nöbetçi eczaneler (21 Eylül 2026) Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı Küçük "Gecikmiş adalet, adalet değildir" Adana'da deprem!
Dolar
Euro
Sterlin

Aziz Yıldırım ve Ali Koç bir araya geldi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Aziz Yıldırım ve Ali Koç bir araya geldi
Reklam
Fenerbahçe Kulübünün 2-3 Haziran'da ayında yapılacak kongresinde, başkan adayları olan Aziz Yıldırım ve Ali Koç bir araya geldi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu seçimli olağan toplantısında, divan başkanı Vefa Küçük, Aziz Yıldırım ve Ali Koç'u aynı anda kürsüye davet etti. İki başkan adayının "birliktelik pozu" vermesini isteyen Vefa Küçük'ün davetini Yıldırım ve Koç kabul etti. Kürsüye gelen Aziz Yıldırım ve Ali Koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi.

Aziz Yıldırım: Tek isteğim var. Yargıtay kararıyla beraat etmek

Bu sırada bir konuşma yapan Aziz Yıldırım, şunları kaydetti. "Yeni bir süreç başlıyor. Ali Bey benimle 6 sene çalıştı. Tek isteğim var. Yargıtay kararıyla beraat etmek. Bunu ilk defa bugün de söylemiyorum. Benim 20 yıldır onurla şerefle yapmış olduğum Fenerbahçe Başkanlığı, aileme bırakabileceğim en büyük mirastır. Benin koltuktan gitmemek gibi bir düşüncem yok. Fenerbahçe'yi halka açtık. Aziz Yıldırım ve benimle o dönemde yönetimde olan herkes Yargıtay'dan beraat edecek. Fenerbahçe'nin üzerindeki kara leke de kalkmış olacak. Benim mücadelem budur. Fenerbahçe'de başkan olup olmamak gibi bir beklentim, isteğim yok. Bu kulübün kapısında bekçi olmaya her zaman hazırım."

Ali Koç: Başkanımızın üzerine burada konuşmak olmaz

Ali Koç ise "Başkanımızın üzerine burada konuşmak olmaz." demekle yetindi. Öte yandan Aziz Yıldırım, Vefa Küçük'e "Bugün sizin seçiminiz, asıl senin rakibinle bir araya gelmen lazım." diyerek, divan başkanlığına aday olan diğer isim Ufuk Aydın'ı da kürsüye davet etti. Bu 4 isim birlikte basına poz verdi.

Benzer haberler

Spor
Lefkoşa’da “Yavaş Yavaş Surlariçi” etkinliği düzenlendi 21 Eyl 2026 12:57 Fenerbahçe 8 fark attı, kulüp tarihinde bir ilk yaşandı 20 Eyl 2026 20:41 Tatlısu Harnup Festivali'nde Sembolik Plaj Güreşleri yapıldı 20 Eyl 2026 18:43 KKTC Çocuk Fitness sporcularından Dünya Fit Kids Şampiyonası'nda önemli başarılar 20 Eyl 2026 13:03 Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı 19 Eyl 2026 16:04 KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti 19 Eyl 2026 15:45 Gülgün Süt Kuzey Kıbrıs Rallisi’nde kazanan Şüküroğlu-Topcuoğlu ikilisi 13 Eyl 2026 21:50 Sezonun en büyük rallisinde 2.günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi 12 Eyl 2026 19:46 Sezonun en büyük rallisinde ilk günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi 11 Eyl 2026 21:59