"Ayfodi Dağı’na zarar gelmemesi ve katledilmemesi için hep birlikte mücadeleye"

Voice Kıbrıs Haber
Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, yarın saat 10.00’da tüm bölge halkını, basın mensuplarını, doğayı seven koruyan herkesi, bölgenin simgesi olan Ayfodi Dağı’na zarar gelmemesi ve katledilmemesi için hep birlikte mücadeleye davet etti.
Sennaroğlu yaptığı yazılı açıklamada, Büyükkonuk Belediyesi olarak bölge muhtarları, belediye meclis üyeleri ve bölge halkı ile yaptıkları istişare neticesinde taşocağı olarak bilinen bölgenin kuzeye doğru genişletilmesine büyük tepki koyduklarını hatırlattı.
Sennaroğlu, Büyükkonuk Belediyesi’nin yaptığı tüm uyarılara ve bildirilere rağmen bölgede görev yapan firmanın kuzeye doğru ilerlediğini ve belediyenin mühürlediği alana girildiğini belirtti.
Bunun tespit edilmesinin ardından polis ekipleri, zabıta ekibi, belediye meclis üyeleri ve bölge muhtarları ile birlikte ilgili yere gidip çeşitli incelemeler yapıldığını ifade eden Ahmet Sennaroğlu, söz konusu bölgenin tekrar belediye ekipleri tarafından mühürlendiğini bildirdi.
Sennaroğlu, yarın saat 10.00’da tüm bölge halkını, basın mensuplarını, doğayı seven koruyan herkesi, bölgenin simgesi olan Ayfodi Dağı’na zarar gelmemesi ve katledilmemesi için hep birlikte mücadeleye davet etti.
Benzer haberler
Featured
Erakçi "İslamabad Mutabakat Zaptı sonuçlanmaya hiç bu kadar yakın olmamıştı"
Tahtın en güçlü varisiydi: Üç yıldır hastanede olan Prenses yaşamını yitirdi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (12 Haziran 2026)
Çeler “Ak güvercin Meclis’te yerini alacak”
Elon Musk dünyanın ilk trilyoneri oldu
İncirli “Sektörlerin önünü açacak politikaları hayata geçireceğiz”
CHP'de iki belediye başkanının ihracı istendi
Borsa günü 13.743,50 puandan tamamladı
Hristodulidis Holguin ile görüştü


