Avtepe Medoş Lalesi Festivali, 5 Nisan Cumartesi günü yapılacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Erenköy-Karpaz Belediyesi ile Avtepe Muhtarlığı tarafından düzenlenen 18’inci Avtepe Medoş Lalesi Festivali, 5 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
Festival, Avtepe köy meydanında saat 10.00'da başlayacak ve gün boyu devam edecek. Festivalde, halk dansları gösterileri, konserler, yöresel yemek ve elişi stantları, çocuklar için oyun parkları yer alacak.
Verilen bilgiye göre festivalde, YENDER Halk Dansları Ekipleri, Derince Kültür Merkezi Çocuklar Roman Ekibi, Diamoonte Dans Okulu ve Art Street Kafkas Ekibi gösteri yapacak.
Festivalde ayrıca Derince Kültür Merkezi Halk Müziği Grubu, Port Medikal Grubu ile Retro Çalgıcıları sahne alacak.
Festival kapsamında, KKTC Atletizm Federasyonu tarafından geleneksel 3’üncü Yol Koşusu düzenlenirken, YENDER’in ise 3’üncü geleneksel Medoş Lalesi Konulu Resim Yarışması (İlk-Orta -Lise) da yapılacak.
Verilen bilgiye göre festivalde, YENDER Halk Dansları Ekipleri, Derince Kültür Merkezi Çocuklar Roman Ekibi, Diamoonte Dans Okulu ve Art Street Kafkas Ekibi gösteri yapacak.
Festivalde ayrıca Derince Kültür Merkezi Halk Müziği Grubu, Port Medikal Grubu ile Retro Çalgıcıları sahne alacak.
Festival kapsamında, KKTC Atletizm Federasyonu tarafından geleneksel 3’üncü Yol Koşusu düzenlenirken, YENDER’in ise 3’üncü geleneksel Medoş Lalesi Konulu Resim Yarışması (İlk-Orta -Lise) da yapılacak. Benzer haberler
Featured
Güney Kıbrıs Holguin’in Brüksel ziyaretini “daha ileri gelişmeler açısından belirleyici” görüyor
Gençlerin istihdamında en büyük sorun: Eğitim sistemi ve iş gücü piyasası uyumusuzluğu
Nöbetçi eczaneler (27 Haziran 2026)
"Mağusa Limanı: Hafızaya Davet" sergisi açılıyor
Her Daim Doğa Dostları Grubu'ndan yerel yönetimlere çağrı
Toprak Sempozyumu devam ediyor
Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında
Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı
Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek



