Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Okçuluk Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil edecek KTEV’den 33 çocuğa eğitim desteği Küresel piyasalarda gözler ABD'nin enflasyon verilerine çevrildi Bahçesini temizlerken gümüş hazinesi buldu Küresel ekonomiye uzun savaş etkisi: Petrolde korkulan oldu Prenses Diana'nın "intikam elbisesi" açık artırmaya çıkıyor Altında seri düşüş fırtınası İsviçre Alpleri'nde otobüs kazası: Çok sayıda ölü var Döviz kurlarında son durum (11 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (11 Eylül 2026) Akaryakıt fiyatlarına bir ay olmadan ikinci zam! KTTB “Batı Nil Virüsü’ne karşı mücadelede sivrisinek kontrolü esas” Gemi faciasının araştırılması amacıyla Meclis'te araştırma komitesi kuruldu Cumartesi günü iki bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek İncirli “Bu kadar sarsıcı bir olaydan sonra her şey aynıymış gibi devam etme hakkımız yoktur” Arıklı "Limandaki kalabalık dolduruşa getirildi, ölüm üzerinden siyaset yapıldı" Barçın "Fırsatçılık kokan yasa, ülke gündemi ve yaşanılan acılar üzerine uygun değil" Karaoğulları "Türkiye'den getirilen 25 öğretmen, buradaki binlerce öğretmen adayına hakarettir" Savaşan “Karma oy sistemi suistimal edilerek ‘sektör’ oluşturuldu" Girne'de feci kaza: Otobüsün çarptığı kadın yaya yoğun bakımda! Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Okçuluk Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil edecek KTEV’den 33 çocuğa eğitim desteği Küresel piyasalarda gözler ABD'nin enflasyon verilerine çevrildi Bahçesini temizlerken gümüş hazinesi buldu Küresel ekonomiye uzun savaş etkisi: Petrolde korkulan oldu Prenses Diana'nın "intikam elbisesi" açık artırmaya çıkıyor Altında seri düşüş fırtınası İsviçre Alpleri'nde otobüs kazası: Çok sayıda ölü var Döviz kurlarında son durum (11 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (11 Eylül 2026) Akaryakıt fiyatlarına bir ay olmadan ikinci zam! KTTB “Batı Nil Virüsü’ne karşı mücadelede sivrisinek kontrolü esas” Gemi faciasının araştırılması amacıyla Meclis'te araştırma komitesi kuruldu Cumartesi günü iki bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek İncirli “Bu kadar sarsıcı bir olaydan sonra her şey aynıymış gibi devam etme hakkımız yoktur” Arıklı "Limandaki kalabalık dolduruşa getirildi, ölüm üzerinden siyaset yapıldı" Barçın "Fırsatçılık kokan yasa, ülke gündemi ve yaşanılan acılar üzerine uygun değil" Karaoğulları "Türkiye'den getirilen 25 öğretmen, buradaki binlerce öğretmen adayına hakarettir" Savaşan “Karma oy sistemi suistimal edilerek ‘sektör’ oluşturuldu" Girne'de feci kaza: Otobüsün çarptığı kadın yaya yoğun bakımda!
Dolar
Euro
Sterlin

Atun "Hibe arpa ile ithal yemlik arpaya destek ödemesi yapıldı"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Atun "Hibe arpa ile ithal yemlik arpaya destek ödemesi yapıldı"
Reklam

Maliye Bakanı Sunat Atun, çarşamba günü Toprak Ürünleri Kurumu’na ithal yemlik arpaya destek için 20 milyon TL ödeme yapıldığını ayrıca küçükbaş hayvan üreticilerine hibe arpa verilmesiyle ilgili de yine TÜK’e 4 milyon 283 bin 487 TL’lik ayrı bir ödeme gerçekleştirildiğini açıkladı.

Maliye Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Bakan Atun dün ise çiğ süt ödemesi olarak 2 milyon 611 bin 457 TL, ihraç edilen süt ürünleri ve navlun destek ödemesi için de 1 milyon 209 bin 238 TL ödemenin gerçekleştirildiğini bildirdi.

Benzer haberler

Featured
Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Okçuluk Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil edecek 11 Eyl 2026 09:47 KTEV’den 33 çocuğa eğitim desteği 11 Eyl 2026 09:43 Küresel piyasalarda gözler ABD'nin enflasyon verilerine çevrildi 11 Eyl 2026 09:37 Bahçesini temizlerken gümüş hazinesi buldu 11 Eyl 2026 09:32 Küresel ekonomiye uzun savaş etkisi: Petrolde korkulan oldu 11 Eyl 2026 08:51 Prenses Diana'nın "intikam elbisesi" açık artırmaya çıkıyor 11 Eyl 2026 08:47 Altında seri düşüş fırtınası 11 Eyl 2026 08:23 İsviçre Alpleri'nde otobüs kazası: Çok sayıda ölü var 11 Eyl 2026 08:19 Döviz kurlarında son durum (11 Eylül 2026) 11 Eyl 2026 08:12