Ataoğlu “Cumhurbaşkanımızın yanındayız”

Voice Kıbrıs Haber
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, Cenevre toplantısında ele alınacak konularda Cumhurbaşkanı’nın yanında olacaklarını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Cenevre toplantısına ilişkin Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen siyasi partilerle görüşmesinin tamamlanmasının ardından açıklama yapan Ataoğlu, toplantının KKTC için hayırlı olmasını dileyerek, beklentilerine cevap verilmesi temennisinde bulundu.
Ataoğlu, Cumhurbaşkanlığı önünde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Tatar’ın siyasi parti temsilcileriyle Cenevre toplantısının içeriğine ilişkin görüşmüş olmasını önemli bulduklarını vurguladı, davet için teşekkürlerini iletti.
Cenevre’de ele alınacak konuları Cumhurbaşkanı’yla sürekli olarak görüştüklerini ve hemfikir olduklarını hatırlatan Ataoğlu, “Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız.” dedi.
Cenevre’ye Demokrat Parti olarak gideceklerini ve birtakım görüşmelerde bulunacaklarını kaydeden Ataoğlu, “İnşallah KKTC için hayırlı olur. Bu adımdan sonra beklentilerimize yavaş yavaş cevap verilmeye başlanılır.” diye konuştu.
Benzer haberler
Featured
Avrupa artan aşırı hava olayları nedeniyle seyahat için riskli bölge haline geliyor
Japonya'da yaklaşan iki tayfun nedeniyle şiddetli yağış uyarısı yapıldı
Sakallı "Yasa tasarısının hayat bulması için sürecin yakın takipçisi olacağız"
Döviz piyasalarında günün son rakamları (25 Haziran 2026)
Üstel UBP Parti Meclisi toplantısının ardından belediye başkan adaylarını açıkladı
Yemin eden 175 polis ile 25 itfaiye memuru, PGM kadrosuna dahil oldu
Kaspersky, yeni siber saldırı kampanyası tespit etti
“BRTK (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ile “Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Genel Kurul’a sevk edildi
Kişi “CTP, güçlü ve istikrarlı bir hükümet kurmaya hazırdır”



