Ataoğlu “Cumhurbaşkanımızın yanındayız”

Voice Kıbrıs Haber
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, Cenevre toplantısında ele alınacak konularda Cumhurbaşkanı’nın yanında olacaklarını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Cenevre toplantısına ilişkin Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen siyasi partilerle görüşmesinin tamamlanmasının ardından açıklama yapan Ataoğlu, toplantının KKTC için hayırlı olmasını dileyerek, beklentilerine cevap verilmesi temennisinde bulundu.
Ataoğlu, Cumhurbaşkanlığı önünde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Tatar’ın siyasi parti temsilcileriyle Cenevre toplantısının içeriğine ilişkin görüşmüş olmasını önemli bulduklarını vurguladı, davet için teşekkürlerini iletti.
Cenevre’de ele alınacak konuları Cumhurbaşkanı’yla sürekli olarak görüştüklerini ve hemfikir olduklarını hatırlatan Ataoğlu, “Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız.” dedi.
Cenevre’ye Demokrat Parti olarak gideceklerini ve birtakım görüşmelerde bulunacaklarını kaydeden Ataoğlu, “İnşallah KKTC için hayırlı olur. Bu adımdan sonra beklentilerimize yavaş yavaş cevap verilmeye başlanılır.” diye konuştu.
Benzer haberler
Featured
Son 24 saatte en fazla yağış alan yerler açıklandı
Üstel “Koşulsuz bedelli askerlik için yasa önerisini ilk oturumda Meclis’e sunacağız”
Zeytinyağı üretiminde kayıt dönemi başladı: Değirmene giden her ürün kayıt altına alınacak
Arıklı "Yoruma açık seçim maddeleri düzeltilmeli"
CTP, Gören’in adaylığına ilişkin YSK kararını değerlendirdi
Japonya'da deprem: 20'den fazla kişi yaralandı
Hristodulidis'ten Güney Kıbrıs'taki "İngiliz üslerinin sömürgeci mirasına son verilmesi" çağrısı
Nöbetçi eczaneler (8 Kasım 2026)
Kültürel Miras Teknik Komitesi'nden, Güney Kıbrıs’ta yakınlarının mezarlarını yenilemek isteyen ailelere destek ve koordinasyon




