'Aşk' temalı şiir gecesi gerçekleştirildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
22 Mart 2019 tarihinde Şehit Turgut Ortaokulu ve Yeşilada Lions Kulübü işbirliğinde düzenlenen "Aşk" temalı şiir gecesi Güzelyurt Atatürk kültür merkezinde gerçekleşti.
Açılış konuşması okul müdürü Cengiz Uzun ve Yeşilada Lions Kulübü dönem başkanı Iraz Solman tarafından yapılan geceye bu yıl Ankara'dan eğitimci şair yazar Alparslan Demirbilek konuk edildi.
Ülkemizden sevilen televizyon programcısı Eğitimci şair gazeteci Ayşe Tural, Gazeteci Burhan Canbaz, Lionslar adına Göken Tanaydın, eğitimci şair yazar Ali Yunus Özerdem, Gökçen Göken, öğretmenler Fahriye Gürpınar, Zalihe Erilen Şekeroğlu, Nazife Yunak ve öğrencilerin birbirinden güzel şiirleriyle, Şehit Turgut Ortaokulu korosunun birbirinden güzel şarkıları izleyenlere unutulmayacak güzel bir gece yaşattı.
Gecenin Sunumunu okul öğretmenlerinden Dilge Gökçebağ Yaşir ile Zilha Avcı gerçekleştirdi.
Benzer haberler
Featured
Yiğit “Kalkınma Bankası’ndaki grevimiz sonuç verdi...Borç ve kredilerle ilgili karar ertelendi"
BASIN-SEN “Kıb-Tek’te yaşananlar sistem ve düzenle alakalıdır”
Ülkeye kaçak yollardan girmeye çalışan 22 kişi tespit edildi
Ekinci “Yerel ve genel seçimlerin aynı gün yapılması seçmen açısından karmaşa yaratabilir”
Merdivenlerden düşen kadın yoğun bakıma kaldırıldı
Gönendere-Tirmen ana yolu yenileme çalışmaları devam ediyor
Dikkatsiz sürücü 70 yaşındaki yayaya çarptı
Alayköy Sanayi Bölgesi'nde yangın: İlk belirlemelere göre 600 metrekarelik alandaki malzemeler küle döndü
“Resmin Kamusal Hafızası” sergisine öğrenci turları ve sanatçı buluşmaları düzenlenecek



