Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız” Üstel “Polisimizin bekleyen özlük sorunlarını ortadan kaldırıyor, tarihi reform paketini hayata geçiriyoruz” Çavuşoğlu "Kıvılcımlar ışık saçmaya başladı” Talat "Memleket veri özürlü bir hale geldi" Hasipoğlu "İktidar ve muhalefet tek ses olmalı" Amcaoğlu “Gençlik ve Spor Bakanlığı kurulmalıdır. Yoksa hizmette eksik kalırsınız” Özuslu “7 yıldır hükümettesiniz. Neden Gençlik ve Spor Bakanlığı kurmadınız?” Şahali "Yaşanan gecikme anomalilğin bir diğer nişanesi” Nöbetçi eczaneler (23 Haziran 2026) TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız” Üstel “Polisimizin bekleyen özlük sorunlarını ortadan kaldırıyor, tarihi reform paketini hayata geçiriyoruz” Çavuşoğlu "Kıvılcımlar ışık saçmaya başladı” Talat "Memleket veri özürlü bir hale geldi" Hasipoğlu "İktidar ve muhalefet tek ses olmalı" Amcaoğlu “Gençlik ve Spor Bakanlığı kurulmalıdır. Yoksa hizmette eksik kalırsınız” Özuslu “7 yıldır hükümettesiniz. Neden Gençlik ve Spor Bakanlığı kurmadınız?” Şahali "Yaşanan gecikme anomalilğin bir diğer nişanesi” Nöbetçi eczaneler (23 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Arıza nedeniyle birçok bölgeye elektrik verilemiyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Arıza nedeniyle birçok bölgeye elektrik verilemiyor

Lefkoşa ve Girne'ye bağlı birçok bölgeye arıza nedeniyle elektrik verilemiyor. Kıb-Tek'ten yapılan açıklamaya göre bu sabah orta gerilim elektrik şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle saat 09:03’den itibaren; Boğazköy Köy İçi Bölgesi, Lefkoşa – Girne Anayolu Boğaz Kavşağı Bölgesi, Hediyem Su Bölgesi, St. Hilarion Bölgesi, G.K.K. Karargahı Bölgesi ve Ağırdağ, Aşağı Dikmen, Yukarı Dikmen, Yukarı Dikmen Su Kuyuları Bölgesi, Yukarı Dikmen Ağıllar Bölgesi ve Dikmen Kırıkkale Asker, Boğaz Polis Lojmanları ile Karter Kışlası arası bölge ve Fikret Kürşat arsaları civarı, Dikmen Köy İçi ve Dikmen Kırsal Kesim Arsaları Bölgesi, Taşkent, Dikmen Cemsa Evleri, Güngör ve Güngör Taşocakları Bölgesi, Oray sitesi ile boğaz karakolu arasında kalan kısım, Emaş Bölgesi, Kömürcü, Dağyolu ve Pınarbaşına elektrik verilemiyor. Arızanın tespiti ve giderilmesi için çalışma başlatıldığı ifade edildi.

Benzer haberler

Featured
TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" 2026-06-23 20:33:00 Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı 2026-06-23 20:24:00 Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” 2026-06-23 19:30:00 Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" 2026-06-23 19:25:00 Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" 2026-06-23 19:18:00 Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" 2026-06-23 19:07:00 Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" 2026-06-23 19:02:00 Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" 2026-06-23 18:57:00 Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" 2026-06-23 18:52:00