Arıklı "Ercan Havalimanı bizim göz bebeğimiz"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, dün gece yurt dışına hareket etmeden önce Ercan Havalimanı terminalini denetledi.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Arıklı, denetlemenin ardından yaptığı açıklamada, 20 Temmuz 2023 tarihinde açılan Ercan Havalimanı yeni terminalinin, yapı olarak bölgedeki ender cevherlerden biri olduğunu ve yolculara yüksek standartlı hizmet sunduğunu söyledi.
Arıklı, "Ercan Havalimanı bizim göz bebeğimiz. Oldukça başarılı şekilde uygulanmış bir proje. Anavatan Türkiye Cumhuriyeti'nin katkısıyla bölgenin en büyük havalimanlarından birinin sahibi olmak Kıbrıs Türk halkı için gurur vericidir" dedi.
Bakan Arıklı, denetleme sırasında havalimanı yetkililerinden ve terminalde görev yapan personelden bilgi aldığını ve Ercan Havalimanı Terminali'nin oldukça başarılı bir şekilde işletildiğine şahit olduğunu kaydetti. Arıklı, Ercan Havalimanında hizmet kalitesini daha da artırmak için T&T Ercan Airport şirketi ile birlikte bakanlığın ve hükümetin çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.
Arıklı, "Ercan Havalimanı bizim göz bebeğimiz. Oldukça başarılı şekilde uygulanmış bir proje. Anavatan Türkiye Cumhuriyeti'nin katkısıyla bölgenin en büyük havalimanlarından birinin sahibi olmak Kıbrıs Türk halkı için gurur vericidir" dedi.
Bakan Arıklı, denetleme sırasında havalimanı yetkililerinden ve terminalde görev yapan personelden bilgi aldığını ve Ercan Havalimanı Terminali'nin oldukça başarılı bir şekilde işletildiğine şahit olduğunu kaydetti. Arıklı, Ercan Havalimanında hizmet kalitesini daha da artırmak için T&T Ercan Airport şirketi ile birlikte bakanlığın ve hükümetin çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Benzer haberler
Featured
Avusturya’da rekor sıcaklıkların ardından kuvvetli sağanak ve fırtına etkili oldu
Gandhi'nin el yazısı notları yaklaşık 1,7 milyon dolara satıldı
Dev çarpışma Mars'ın uydusunu yeniden şekillendirmiş olabilir
Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ağustos 2026)
UBP’nin Lefke ve Yeniboğaziçi Belediye Başkan adayları belirlendi
Söz Gençte'nin ikinci buluşması “Kırsalda Genç Olmak” 28 Ağustos’ta yapılacak
Çetinkaya’dan taraftarlarına "Kulübe destek" çağrısı
Bakan Çavuş Yamaçköy-Tirmen köyleri arasındaki yangın bölgesine giderek çalışmaları takip etti
Uyuşturucu ile Mücadele Faaliyet Raporu ve ESPAD 2026 araştırma bulguları açıklandı


