Arap ülkelerinde Covid-19 kaynaklı can kayıpları arttı

Voice Kıbrıs Haber
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı ölümler Mısır'da 4 bin 805'e, Libya'da 74'e yükselirken, Tunus'ta vaka sayıları arttı.
Mısır Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, 31 kişinin daha Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği, 321 kişide virüs tespit edildiği belirtildi.
Açıklamada, toplam can kaybının 4 bin 805'e, vaka sayısının 94 bin 78'e, iyileşenlerin sayısının da 39 bin 638'e çıktığı aktarıldı.
LİBYA
Libya Hastalıklarla Mücadele Ulusal Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kovid-19 hastası bir kişi daha hayatını kaybetti.
Açıklamada, ülkede salgında bugüne dek 74 kişinin öldüğü, 3 bin 621 kişinin hastalığa yakalandığı ve 618 kişinin de iyileştiği kaydedildi.
TUNUS
Tunus Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, 21 kişinin virüse yakalandığı belirtildi.
Açıklamaya göre, bugüne dek toplam 50 kişi yaşamını yitirdi, vaka sayısı 1535'e, iyileşenlerin sayısı da 1195'e yükseldi.
TAK
Benzer haberler
Dünya
AB nüfusu 452 milyona yükseldi
Yunanistan'ın Eğriboz Adası'nda binlerce balık kıyıya vurdu
Netanyahu’dan Türkiye'nin F-35 sürecine dolaylı tepki
Andy Burnham'ın 20 Temmuz'da İngiltere Başbakanı olması bekleniyor
Uzaya seyahat eden en yaşlı kadın Wally Funk hayatını kaybetti
İspanya’da orman yangını faciası: 12 kişi hayatını kaybetti
ABD basını yazdı: İran’dan Trump’a suikast planı
Çin'de ayakkabı fabrikasında yangın: 28 kişi hayatını kaybetti
NASA, Mars ve Ay simülasyonu için gönüllü astronotlar arıyor



