Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Ömür Muhtaroğlu için acil trombosit kan aranıyor Dışişleri Bakanlığı, Hristodulidis’in BM Genel Kurulu’ndaki konuşmasını kınadı Küresel piyasalar Fed endişeleriyle negatif seyrediyor KTTO, MÜSİAD EXPO Fuarı’na katıldı Daniil Bulayev ve Davinspiro Camerata Bellapais Manastırı'nda sahne alacak 64 yıl sonra bir ilk: Trump, Şi'yi uçağın kapısında karşıladı Altında 4 bin 300 dolar barajı yıkıldı Ukrayna'da gıda ve su krizi: Halk bahçe otlarıyla besleniyor Döviz kurlarında son durum (24 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (24 Eylül 2026) Nijerya Ebola salgını nedeniyle yüksek alarm durumuna geçti Guterres "Tahrip olmuş ve sağlıksız bir gezegende kalkınma olamaz" Dev El Nino: 6 ay içinde 450 binden fazla ölüm öngörülüyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Eylül 2026) İran Cumhurbaşkanı, BM Genel Kurulu'nda "diplomasiye hazırız ancak savaştan korkmuyoruz" mesajı verdi 23 bin yıllık ayak izleri: İlk insanlar dev mamutlarla birlikte yürümüş Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı Gazimağusa'da robotik ve yazılım tanıtım etkinliği düzenleniyor Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı” Üstel "Sağlıkta devrim yarattık” Ömür Muhtaroğlu için acil trombosit kan aranıyor Dışişleri Bakanlığı, Hristodulidis’in BM Genel Kurulu’ndaki konuşmasını kınadı Küresel piyasalar Fed endişeleriyle negatif seyrediyor KTTO, MÜSİAD EXPO Fuarı’na katıldı Daniil Bulayev ve Davinspiro Camerata Bellapais Manastırı'nda sahne alacak 64 yıl sonra bir ilk: Trump, Şi'yi uçağın kapısında karşıladı Altında 4 bin 300 dolar barajı yıkıldı Ukrayna'da gıda ve su krizi: Halk bahçe otlarıyla besleniyor Döviz kurlarında son durum (24 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (24 Eylül 2026) Nijerya Ebola salgını nedeniyle yüksek alarm durumuna geçti Guterres "Tahrip olmuş ve sağlıksız bir gezegende kalkınma olamaz" Dev El Nino: 6 ay içinde 450 binden fazla ölüm öngörülüyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Eylül 2026) İran Cumhurbaşkanı, BM Genel Kurulu'nda "diplomasiye hazırız ancak savaştan korkmuyoruz" mesajı verdi 23 bin yıllık ayak izleri: İlk insanlar dev mamutlarla birlikte yürümüş Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı Gazimağusa'da robotik ve yazılım tanıtım etkinliği düzenleniyor Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı” Üstel "Sağlıkta devrim yarattık”
Dolar
Euro
Sterlin

Arama-kurtarma görevlisi Çanakçı “Enkaz inanılmaz kötü, kat ettiğimiz yol bir arpa boyu”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Arama-kurtarma görevlisi Çanakçı “Enkaz inanılmaz kötü, kat ettiğimiz yol bir arpa boyu”
Reklam

Kanal Sim’de Sami Özuslu’ya konuşan Adıyaman’daki kurtarma görevlisi Tayfun Çanakçı, deprem bölgesinden son durumu paylaştı.

Yenidüzen Gazetesi'nde yer alan habere göre, gerek insan gücü gerekse de araç olarak yeterli sayıya ulaşmış olduklarını kaydeden Çanakçı, buna rağmen enkazın inanılmaz kötü olduğunu söyledi,  “Kat ettiğimiz yol bir arpa boyu” dedi.

Akşam saatlerinde İsias Hotel’de genç bir erkek sesi duyduklarını kaydeden Çanakçı, Sivil Savunma ekibi onu çıkartmak için uğraşıyor. Kendimize arama yapabileceğimiz kolidorlar açmaya çalışıyoruz. Neredeyse 25 metre yüksekliğinde bir enkaz var. Biz enkazın henüz çatısındayız. Parça parça aşağıya inmeye çalışıyoruz” dedi

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ 

Kaynak: Yenidüzen

Benzer haberler

Featured
Ömür Muhtaroğlu için acil trombosit kan aranıyor 24 Eyl 2026 10:22 Dışişleri Bakanlığı, Hristodulidis’in BM Genel Kurulu’ndaki konuşmasını kınadı 24 Eyl 2026 10:13 Küresel piyasalar Fed endişeleriyle negatif seyrediyor 24 Eyl 2026 09:51 KTTO, MÜSİAD EXPO Fuarı’na katıldı 24 Eyl 2026 09:44 Daniil Bulayev ve Davinspiro Camerata Bellapais Manastırı'nda sahne alacak 24 Eyl 2026 09:13 64 yıl sonra bir ilk: Trump, Şi'yi uçağın kapısında karşıladı 24 Eyl 2026 08:55 Altında 4 bin 300 dolar barajı yıkıldı 24 Eyl 2026 08:37 Ukrayna'da gıda ve su krizi: Halk bahçe otlarıyla besleniyor 24 Eyl 2026 08:33 Döviz kurlarında son durum (24 Eylül 2026) 24 Eyl 2026 08:24