Antalya sahillerinde son 5 günde 6 ceset!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Antalya'nın Aksu ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin sahilinde erkek cesedi bulundu. Antalya sahillerinde son 5 günde bulunan ceset sayısı 6'ya yükseldi. Cesetlerin kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.
Aksi Kemerağzı Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı otelin çalışanları tarafından saat 10.30 sıralarında sahilde ceset görüldü. İhbarla olay yerine sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından bir erkeğe ait olan ceset Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Öte yandan geçen çarşamba günü Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinde bir çocuk ve bir yetişkin cesedinin bulunmasının ardından dün de Manavgat'ta 2, Serik'te 1 ceset bulundu.Serik'in Kadriye Mahallesi'nde bulunan kadın cesedinin, Antalya'da 13 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a (18) ait olma ihtimali üzerine, İstanbul'da yaşayan ailesi DNA örneği alınması için Antalya'ya geldi.
Benzer haberler
Türkiye
TÜBA 8. Geleneksel Yaz Okulu’na KKTC’den doktora öğrencileri başvurabilecek
Antalya açıklarında 4 büyüklüğünde deprem
CHP'de gerilim: Grup konuşmasını kim yapacak?
“Sanatla Umut Oluyoruz” sergisi Saçaklı Ev'de açılıyor
Drenjanin "Türkiye’nin uluslararası hukuka saygı göstermesini bekliyoruz"
Türkiye'de birçok ili sel vurdu: Dereler taştı, araçlar suya kapıldı
İzmir uçağında alarm: Yolcular acil tahliye edildi!
Türkiye'de Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı!
Özgür Özel ve 3 CHP milletvekili hakkında yürütülen soruşturmada "yetkisizlik" kararı


