“Anıları güzel projelerle yaşatılacak…”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Dışişleri Bakanlığı Mensupları ve Eşleri Derneği (DİMED) Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni ziyaret ederek bağışta bulundu.
Yapılan açıklamaya göre, DİMED Başkanı Doç. Dr. Oya Ertuğruloğlu, yönetim kurulu ve dernek üyelerinden oluşan bir heyetle, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.
DİMED Başkanı Ertuğruloğlu himayelerinde, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) iş birliğinde Dışişleri Bakanlığı personeli Ülkü Alemdar’ın kaleme aldığı “Zümrüdü Anka Yolunda” kitabı için düzenlenen tanıtım ve imza günü etkinliğinden elde edilen gelir, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlandı.
-Ertuğruloğlu: “Şampiyon Meleklerin anıları hayata geçirilecek güzel projelerle yaşatılacak”
Dernek Başkanı Ertuğruloğlu, voleybol turnuvasında KKTC'yi temsil etmek için gittikleri Adıyaman'da hayatlarını kaybeden 6 veli, 5 öğretmen ve 24 sporcu çocuğun acısını her zaman kalplerinde hissettiklerini söyledi.
Ertuğruloğlu, Şampiyon Meleklerin anılarının hayata geçirilecek güzel projelerle yaşatılacağını vurgulayarak, DİMED olarak dernek faaliyetlerinden elde edilen gelirle her zaman eğitime ve çocuklara katkı sağlamaya devam edeceklerini de söyledi.
Benzer haberler
Featured
Kıbrıs Otizm Derneği “Nöro-gelişimsel Bozukluklara Bilimsel Bakış” konulu çevrim içi seminer düzenliyor
Güney Kıbrıs'tan Türkiye’nin BM Genel Sekreterliği adaylığına tepki
Eklektik Manifest 2, Kıbrıslı filozof Ulus Baker’in düşünsel mirasıyla başladı
KTOEÖS yarın Lefkoşa merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak
YDP’den Lefkoşa ve Gazimağusa adaylık süreçlerine ilişkin açıklama
Son 24 saatte en fazla yağış 21 kg olarak ölçüldü
Sandık Seçmen Listeleri askıya alındı
Erhürman "Erdoğan ile Kıbrıs sorunu ile ilgili son gelişmeleri tam bir istişare içinde değerlendirme fırsatı bulduk"
Ballıkaya "Hayallerime bile sığmayan türden bir fırsattı… Böyle bir teklif almak beni çok onurlandırdı”




