Anastasiadis Politis’i “hukuki işlem başlatmakla” tehdit etti

Voice Kıbrıs Haber
Eski Kıbrıslı Rum Lider Nikos Anastasiadis’in Politis gazetesini, hukuki işlem başlatmakla tehdit ettiği bildirildi.
Politis “Anastasiadis Özel Jetle Uçuşlar Konusunda Ne Diyor… Mektupla Politis’i Hukuki Önlem Almakla Uyarıyor” başlığıyla manşete çektiği haberinde Anastasiadis’in ilgili mektubu, başkanlık döneminde kullandığı, özel jetlerin sahiplerinin, ifade vermek üzere Yolsuzlukla Mücadele İdaresi’ne çağrıldığına ilişkin dünkü haberi üzerine gönderdiğini yazdı.
Gazeteye göre, mektubunda dünkü haberi “kabul edilemez, karalayıcı, etik olmayan ve kötü niyetli” olarak niteleyen Anastasiadis Politis’i, Yolsuzlukla Mücadele İdaresi’nin Makarios Drusiotis tarafından kaleme alınan “Mafya Devlet” kitabıyla ilgili devam etmekte olan soruşturmasıyla ilgilendiği gerekçesiyle eleştirdi.
Anastasiadis’in son dönemde bazıları Televizyonda olmak üzere koyuyla ilgili en az 6 röportaj verdiğine işaret eden gazete, hem dünkü haberini hem de Anastasiadis’in mektubunu tam boyda yayınlayarak kararı okura bıraktı.
Benzer haberler
Featured
Güney Kıbrıs’taki okullardaki din dersleri tartışma konusu oldu
Avcıoğlu “Eski usul yöntemlerle 21. yüzyılın organize suçlarını ve kontrolsüz göçü engelleyemeyiz"
Gazimağusa'da park halindeki karavanda yangın!
Aral Moral "Suç işlediği için KKTC’den sınır dışı edilen kişiler ülkeye geri döndü"
Rıdvan Kantaş hayatını kaybetti
Macaristan'ın Szolnok kenti yakınlarında savaş uçağı düştü
Tahran petrol ihracatını durdurabilir
Borsa haftaya yüzde 0,85 artışla başladı
Senekis ve Mihailidu’dan Kıbrıs sorunuyla ilgili açıklamalar


