Amcaoğlu “Güzelyurt, KKTC’nin olmazsa olmazıdır”

Voice Kıbrıs Haber
Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, hükümet olarak Güzelyurt’a özel önem verdiklerini söyledi.
Amacoğlu, UBP Güzelyurt İlçe Örgütü tarafından organize edilen seçim toplantısında yaptığı konuşmada, “Güzelyurt, KKTC’nin olmazsa olmazıdır” dedi ve Hükümet'in Güzelyurt'a verdiği "özel" önemden bahsetti.
Hükümetin narenciyeye verdiği değer ve Anavatan Türkiye'nin desteğiyle narenciye sektörü için atılan adımlar ve yapılan yatırımları da anlatan Amcaoğlu, Güzelyurt bölgesinde Belediye önderliğinde bir sanayi bölgesi ilan edilmesi ve Hal Yasası’nda sona yaklaşılması hakkında da düşüncelerini paylaştı. Son bir hafta içerisinde Lefke ve Güzelyurt’ta partililerin gösterdiği ilgi ve hissettirdiği heyecanın önemli olduğunu belirten Amcaoğlu, UBP’nin genel ve yerel seçimlerden "çok güçlü" çıkacağından emin olduğunu kaydetti.
Yerel ve genel seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya, Meclis Başkanı ve Güzelyurt Milletvekili Ziya Öztürkler, UBP Güzelyurt Milletvekili Ali Pilli, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Mutlu Atasayan da katıldı.
Benzer haberler
Featured
Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı
Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz"
Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor"
Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor
İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi"
Politis "Kıbrıs çözüm için önemli bir fırsatı kaçırma tehlikesinde"
Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı çarşamba günü başlıyor
Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti!
İsrailliler Limasol ve Baf’taki varlığını güçlendiriyor


