Amcaoğlu açıkladı “Bir dönem daha adayım”

Voice Kıbrıs Haber
Gönyeli Alayköy Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, bir dönem daha Belediye Başkanlığı’na aday olmayı düşündüğünü söyledi.
Gündem Kıbrıs Web TV’de Bahar Sancar’ın konuğu olan Amcaoğlu, siyasette hiçbir şeyin net olmadığını ancak düşüncesinin bir dönem daha belediye başkanlığı görevini sürdürmek yönünde olduğunu kaydetti.
Amcaoğlu görevde üç yılı geride bıraktığını ifade ederek, bu dönem sırasında önemli mesafeler kat ettiklerini kaydetti.
Amcaoğlu, çalışmalarını seçim odaklı yürütmediklerini ifade ederek, tüm ekiple birlikte çalıştıklarını anlattı.
Belediye başkanlığı görev süresinin 4 yıl yerine 5 yıla çıkarılması gerektiği yönündeki düşüncesini dile getiren Amcaoğlu, yerel seçimlerin Haziran 2027’ye ötelenebileceğini belirtti.
Benzer haberler
Featured
Yalnız kalmak sağlığınızdan 6 seneyi götürebilir
İsveç'te Sosyal Demokratlar lideri Andersson, hükümeti kurma görevini iade edeceğini açıkladı
2026-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
BioNTech, Almanya ve Singapur'daki üretim tesislerini kapatıyor
“Ters yönde” dönen gezegen bulundu: Bilim insanları nedenini bilmiyor
Borsa günü değer kaybederek tamamladı
KTTB "Sağlıkta sınavsız ve mülakata dayalı geçici istihdam kabul edilemez"
Arıklı'dan Sucuoğlu'na "Bana yaptırmadılar, belki size yaptırırlar"
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola vakası sayısı 8 bini aştı



