“Ambulansa ihtiyacımız olsa, arayamayız!"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Ozanköy Yengeç Sokak sakinleri uzun zamandır telefon hatlarında oluşan sorunun giderilmemesinden şikâyetçiler.
Mart ayında şiddetli yağmurların sonrasında telefon hatlarında sorun oluşan ve telefonlarını kullanamayan mahalle sakinleri üç aydır sorunun giderilmesini bekliyorlar.
Yengeç Sokak’ta bulunan 5 haneden 4’ünde oturanların yaşı yetmişin üzerinde ve cep telefonu kullanmadıklarını söyleyen mahalle sakinleri “Bizler yaşlı insanlarız, cep telefonumuz yok, hasta olsak ambulansı arayamayız, yangın çıksa itfaiyeyi arayamayız, bir hırsızlık olsa polisi bile arayamayız.
Telefonlarımızın bozuk olduğunu arayıp bildirdik ilgilenmediler. Biz de daha sonra Girne Telekomünikasyon Dairesi’ne gittik, şikâyetimizi yaptık. Ama kimse bizimle ilgilenmiyor.” Sözleriyle sorunlarını anlattılar. Benzer haberler
Featured
CTP ile KTÖS bir araya geldi “Çocuklarımız bizim en kıymetlilerimizdir”
Erdoğan "Huzurun olmadığı yerde refahın sürdürülebilir olması mümkün değil"
Güzelyurt'ta zeytin ve harup hasat toplama tarihleri belirlendi
Denktaş "İki seçimin birlikte yapılması, oy kayıpları ile sandığa katılım oranında düşüşe yol açacak"
Kıbrıs’ta öldürülen Yahudi mültecinin kimliği 78 yıl sonra tespit edildi
Rekor seviyede sıcaklıkların görüldüğü Fransa'da 1373 dere kurudu
Ağıllar köyüne inşa edilen rekreasyon alanı yarın hizmete açılıyor
CTP, Meclis’i “Toplum Güvenliği” gündemiyle olağanüstü toplantıya çağırdı
EMO "Elektrik talebi sürekli artıyor, mevcut üretim altyapısı ise artan talebi karşılamakta zorlanıyor"


