"Amazon" şirketi Kıbrıs'a şube açıyor

Voice Kıbrıs Haber
Dünyaca tanınmış ABD’li “Amazon” şirketi Güney Kıbrıs’ta şube açıyor.
Politis gazetesi, ABD’li “Amazon” şirketinin 6 Mayıs 2021 tarihinde Kıbrıs Rum Şirketler Mukayyitliğine “Amazon Data Services (Cyprus) Ltd” ismiyle kayıt olduğunu yazdı.
Gazete, şirketten henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın şirketin İrlanda’daki çalışmalarının bir kısmını Güney Kıbrıs’a taşıyacağı bilgisine ulaşıldığını, şirketin kaydını online olarak yapma girişimlerinde ise bazı zorluklarla karşılaşıldığını belirtti.
Şirket yetkililerinin şirketin kaydını online yapma girişimlerinin, Rum Şirketler Mukayyitliğinin sisteminin eski olması sebebiyle başarısız olduğunu belirten gazete, Ticaret Bakanlığı yetkililerinin etkin müdahalesi sonrasında şirket kaydının tamamlanabildiğini vurguladı.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Frankfurt Havalimanı'nda çalışan 2 kişi sıtma nedeniyle öldü
İspanya'da müze soygunu: 3 bin yıllık paha biçilemez altın hazine dört dakikada çalındı
İran "ABD kötülük yapmaya başlarsa, tarihe geçecek bir karşılık veririz"
İngiltere'deki siber saldırıda 8,7 milyon müşterinin verilerine erişildi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ağustos 2026)
Üstel “Bir çocuk futbol kampı bile dedef oluyorsa, ciddi bir zihniyet sorunu var”
"Bosna Kasabı" olarak bilinen savaş suçlusu Ratko Mladic öldü
Letymbiotis "Bir devletin yapması gerektiğini yapıyoruz"
ECB tutanaklarında yeni faiz artışı olasılığı vurgulandı


