"Altın pasaport" skandalında başı çekenler sorgulandı

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs'ın güneyindeki “altın pasaport” skandalında başı çeken isimlerden Kıbrıs Rum Meclis eski Başkanı Dimitris Şilluris, Şilluris’in kızı, Avukat Andreas Pittacis ve AKEL eski Milletvekili Hristakis Ciovanis’in dün polis tarafından sorgulandığı bildirildi.
Alithia gazetesi, gayrı resmi bilgilere dayanarak tümünün susma hakkını kullandığını kaydetti ve Şilluris’in kızının da, kendisiyle ilgili skandala karıştığına dair ifade verilmiş olması nedeniyle sorguya alındığını yazdı.
Haberde, polisin önceki gün, adı geçen tüm kişilerin ev ve ofislerinde arama yaparak bazı belgelere ve bilgisayarlara el koyduğu kaydedildi.
Gazete, bir diğer haberinde ise, Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in dün yaptığı açıklamada, gelen hafta yolsuzlukla mücadele için yeni tedbirler açıklayacağını söylediğini yazdı.
YENİ ÇEVRE KOMİTESİ BAŞKANLIĞINA LUKAİDİS OLDU
Öte yandan Haravgi gazetesi, Kıbrıs Rum Meclis Başkanı Adamos Adamu’nun başkanlık ettiği Çevre Komitesi başkanlığına ise AKEL Milletvekili Yorgos Lukaidis getirildi.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
Bulgaristan'da sandık çıkış anketlerine göre Yotova seçimi önde götürüyor
ABD'de maç sonrası stadyum yakınındaki silahlı saldırıda bir kişi öldü, 8 kişi yaralandı
Trump'ın, Epstein'le bağına ilişkin haber yapan WSJ'ye açtığı davaya bir ret daha
Cyprus Mail’den Hristodulidis'in Maraş önerisine eleştiri "Gerçekçi değil"
Bolivya'da El Nino'ya karşı acil durum ilan edildi
Galatasaray'da istifa krizi: Metin Öztürk'ün ardından Abdullah Kavukcu da istifa etti
YSK "YSK tüm siyasal partilerle adaylara eşit mesafede oldu ve yasal kuralları uyguladı"
Trafikte ihlaller bitmiyor: 357 sürücü rapor edildi, 2 sürücü tutuklandı
Büyük Av'ın ilk gününde 1 kişi yaralandı




