Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Dünya Kupası'nın yeni fenomeni: Milli takım forması giydi, ülkenin yıldızı oldu Palmas “Yerli savunma sanayi Milli Muhafız Ordusu’nu takviye için üretim yapabilir” En fazla yağış Mallıdağ'da 10 dönüm anız ile 20 dönümlük arazi kül oldu! Pediatri Kurumu “Yaz güneşi dostumuz olsun, düşmanımız değil” Alayköy ve Bahçeli’de ani ölüm! İsveç’te binlerce kişi Midsommar ( Yaz dönümü) şenliğini kutladı Mehmet Çobanoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti! GAÜ, üniversite sporlarında ilk üçte yer aldı Duvara çarpıp takla atan aracın sürücüsü yaralandı! Dinçyürek “Yeni Güzelyurt Devlet Hastanesi tamamlanmak üzere” 23 yaşındaki genç işçi hayatını kaybetti! Değirmenlik Akıncılar Belediyesi ile Kuzey Kıbrıs Turkcell arasında dijital dönüşüm protokolü imzalandı Kostas Fitiris “Cezaevindeki durum ideal değil” KTÖS, KTOEÖS ve DAÜ-SEN’den, AÖA yasa tasarısına karşı ortak tepki Costa, Leyen ve Hristodulidis ortak basın toplantısında Güney Kıbrıs’ın dönem başkanlığını değerlendirdi Türkiye, Paraguay'a mağlup oldu ve Dünya Kupası'na veda etti Japonya'da ilkokulda can pazarı: 300 kişi tahliye edildi Yrd. Doç. Dr. Huri Yontucu “Dezenformasyon nitelikli bir dolandırıcılık haline geldi” Neden bazı kelebekler 25 kat daha uzun yaşıyorlar? Dünya Kupası'nın yeni fenomeni: Milli takım forması giydi, ülkenin yıldızı oldu Palmas “Yerli savunma sanayi Milli Muhafız Ordusu’nu takviye için üretim yapabilir” En fazla yağış Mallıdağ'da 10 dönüm anız ile 20 dönümlük arazi kül oldu! Pediatri Kurumu “Yaz güneşi dostumuz olsun, düşmanımız değil” Alayköy ve Bahçeli’de ani ölüm! İsveç’te binlerce kişi Midsommar ( Yaz dönümü) şenliğini kutladı Mehmet Çobanoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti! GAÜ, üniversite sporlarında ilk üçte yer aldı Duvara çarpıp takla atan aracın sürücüsü yaralandı! Dinçyürek “Yeni Güzelyurt Devlet Hastanesi tamamlanmak üzere” 23 yaşındaki genç işçi hayatını kaybetti! Değirmenlik Akıncılar Belediyesi ile Kuzey Kıbrıs Turkcell arasında dijital dönüşüm protokolü imzalandı Kostas Fitiris “Cezaevindeki durum ideal değil” KTÖS, KTOEÖS ve DAÜ-SEN’den, AÖA yasa tasarısına karşı ortak tepki Costa, Leyen ve Hristodulidis ortak basın toplantısında Güney Kıbrıs’ın dönem başkanlığını değerlendirdi Türkiye, Paraguay'a mağlup oldu ve Dünya Kupası'na veda etti Japonya'da ilkokulda can pazarı: 300 kişi tahliye edildi Yrd. Doç. Dr. Huri Yontucu “Dezenformasyon nitelikli bir dolandırıcılık haline geldi” Neden bazı kelebekler 25 kat daha uzun yaşıyorlar?
Dolar
Euro
Sterlin

Alkollü sürücü 4 araca çarptı, 8 yaşındaki çocuk yaralandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Alkollü sürücü 4 araca çarptı, 8 yaşındaki çocuk yaralandı!

Alsancak’ta alkollü sürücünün neden olduğu zincirleme trafik kazasında, 8 yaşındaki Yusuf Çataloğlu yaralandı. Alkollü sürücüsü Fırat Yoran ise tutuklandı. Polisten verilen bilgiye göre, kaza, dün saat 17:00 sıralarında, Alsancak’ta Karaoğlanoğlu caddesi üzerinde meydana geldi. Fırat Yoran (E-41) 163 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki ND 070 plakalı salon araçla doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, yolun solunu muhafaza etmeyip dikkatsizce seyretmesi sonucu, o esnada karşıdan gelmekte olan Ayhan Yekenkınrul (E-54) yönetimindeki RN 434 plakalı salon aracın sol yan kısmına çarptıktan sonra yoluna devam edip, yolun güney kısmındaki bir markete ait araç park yerinde park halindeki US 807 ve FC 969 plakalı salon aracın arka kısımlarına da çarptıktan sonra, tekrar yola girip karşıdan gelmekte olan Elif Kurt (K-38) yönetimindeki MV 080 plakalı salon aracın ön kısmına da çarpıp durdu. Kaza sonucu yaralanan MV 080 plakalı araçtaki yolcu Yusuf Çataloğlu (E-8), kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. ND 070 plakalı araç sürücüsü Fırat Yoran tutuklanırken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. -Bafra’daki kazada da alkollü sürücü tutuklandı Öte yandan bu sabah saat 04:00 sıralarında, Bafra Halk Plajı Yolu üzerinde, Batuhan Çenber (E-28) 253 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki HG 623 plakalı salon araçla batı istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak kaldırım üzerindeki oturma bankına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Araç sürücüsü Batuhan Çenber tutuklandı, soruşturma devam ediyor.

Benzer haberler

Featured
Dünya Kupası'nın yeni fenomeni: Milli takım forması giydi, ülkenin yıldızı oldu 2026-06-20 12:46:00 Palmas “Yerli savunma sanayi Milli Muhafız Ordusu’nu takviye için üretim yapabilir” 2026-06-20 12:29:00 En fazla yağış Mallıdağ'da 2026-06-20 12:15:00 10 dönüm anız ile 20 dönümlük arazi kül oldu! 2026-06-20 12:10:00 Pediatri Kurumu “Yaz güneşi dostumuz olsun, düşmanımız değil” 2026-06-20 12:05:00 Alayköy ve Bahçeli’de ani ölüm! 2026-06-20 12:00:00 İsveç’te binlerce kişi Midsommar ( Yaz dönümü) şenliğini kutladı 2026-06-20 11:57:00 Mehmet Çobanoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti! 2026-06-20 11:54:00 GAÜ, üniversite sporlarında ilk üçte yer aldı 2026-06-20 11:47:00