Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Gençlik Fotoğraf Sergisi cuma günü Lefkoşa Bedesten’de açılıyor Cuma günü iki bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek Özersay "Kıbrıs sorununun çözümünde umut tacirliğine değil gerçekçi yaklaşımlara ihtiyaç var" Petrol fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Haziran 2026) İki bölgedeki trafik ve asayiş denetimlerinde 1 sürücü tutuklandı, 131 araç trafikten men edildi! Hayvancılar Birliği’nden Tarım Bakanlığı’na tepki “Sorunlardan kaçıyorlar” Limanlar Dairesi, terkedilen şişme botu açık artırma yoluyla satacak Meteoroloji Dairesi hava sıcaklığının yükseleceğini açıkladı YSK "Haber gerçeği yansıtmıyor" Nöbetçi eczaneler (24 Haziran 2026) Kurtulmuş “Türkiye garantörlük hakkından asla vazgeçmeyecek” KTAMS, Hukuk Dairesi’nde grev ve eylem uyarısı yaptı Bir haftada 51 kaza, 17 yaralı! Akdeniz'de 4,9 büyüklüğünde deprem! Denktaş “Et temel tüketim maddesi kapsamına alınmalı ve yüzde sıfır KDV uygulanmalı” Öztürkler Bakü’de konuştu “Haklarımız daha fazla görmezden gelinemez” Öztürkler’in Bakü temasları sürüyor Köpeğe işkence eden 38 yaşındaki şahıs tutuklandı! KAMUSEN “Sözleşmeli personel iş güvencesi talep ediyor" Doğanköy ve Kumyalı-Karpaz ana yolunda yangın! Gençlik Fotoğraf Sergisi cuma günü Lefkoşa Bedesten’de açılıyor Cuma günü iki bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek Özersay "Kıbrıs sorununun çözümünde umut tacirliğine değil gerçekçi yaklaşımlara ihtiyaç var" Petrol fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Haziran 2026) İki bölgedeki trafik ve asayiş denetimlerinde 1 sürücü tutuklandı, 131 araç trafikten men edildi! Hayvancılar Birliği’nden Tarım Bakanlığı’na tepki “Sorunlardan kaçıyorlar” Limanlar Dairesi, terkedilen şişme botu açık artırma yoluyla satacak Meteoroloji Dairesi hava sıcaklığının yükseleceğini açıkladı YSK "Haber gerçeği yansıtmıyor" Nöbetçi eczaneler (24 Haziran 2026) Kurtulmuş “Türkiye garantörlük hakkından asla vazgeçmeyecek” KTAMS, Hukuk Dairesi’nde grev ve eylem uyarısı yaptı Bir haftada 51 kaza, 17 yaralı! Akdeniz'de 4,9 büyüklüğünde deprem! Denktaş “Et temel tüketim maddesi kapsamına alınmalı ve yüzde sıfır KDV uygulanmalı” Öztürkler Bakü’de konuştu “Haklarımız daha fazla görmezden gelinemez” Öztürkler’in Bakü temasları sürüyor Köpeğe işkence eden 38 yaşındaki şahıs tutuklandı! KAMUSEN “Sözleşmeli personel iş güvencesi talep ediyor" Doğanköy ve Kumyalı-Karpaz ana yolunda yangın!
Dolar
Euro
Sterlin

Ali Yeltekin "Üyeler sonunda değersiz kılınarak yine hayal ettikleri kadro sistemine girememiştir”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Ali Yeltekin "Üyeler sonunda değersiz kılınarak yine hayal ettikleri kadro sistemine girememiştir”

Kıbrıs Türk Ofis, Banka, Sigorta ve Ticaret Çalışanları Sendikası (BASS), “yetkili sendika olarak KKTC Sağlık Bakanlığı hizmet alımı kapsamında çalışan üyelerimiz siyasete kurban olmuşlardır” açıklamasında bulundu.

BASS Genel Sekreteri Ali Yeltekin imzasıyla yayınlanan yazılı açıklamada, “Uzun yıllardır işini yapan, devlet tarafından eğitim, kurs vb. eğitim süreçlerine tabi tutularak bilgi ve iş becerisini geliştiren üyeler sonunda değersiz kılınarak yine hayal ettikleri kadro sistemine girememiştir” denildi.

Partizanca istihdam yapıldığı eleştirisinin yer aldığı açıklamada “Genel hastane yangınında, sel baskınında, Covid-19 salgınında, domuz gribinde canla başla görevlerini yapmış emekçilerimiz devlet kadrosuna girmeyi hak etmediler mi?” sorusu yöneltildi.

Benzer haberler

Featured
Gençlik Fotoğraf Sergisi cuma günü Lefkoşa Bedesten’de açılıyor 2026-06-24 20:25:00 Cuma günü iki bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek 2026-06-24 20:18:00 Özersay "Kıbrıs sorununun çözümünde umut tacirliğine değil gerçekçi yaklaşımlara ihtiyaç var" 2026-06-24 19:06:00 Petrol fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Haziran 2026) 2026-06-24 18:32:00 İki bölgedeki trafik ve asayiş denetimlerinde 1 sürücü tutuklandı, 131 araç trafikten men edildi! 2026-06-24 18:13:00 Hayvancılar Birliği’nden Tarım Bakanlığı’na tepki “Sorunlardan kaçıyorlar” 2026-06-24 17:59:00 Limanlar Dairesi, terkedilen şişme botu açık artırma yoluyla satacak 2026-06-24 17:40:00 Meteoroloji Dairesi hava sıcaklığının yükseleceğini açıkladı 2026-06-24 17:30:00 YSK "Haber gerçeği yansıtmıyor" 2026-06-24 17:25:00