Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Solyalı “Gençlerin barınma sorununun siyasi rant uğruna kullanıldığını defalarca gördük” KIB-TEK ile Ciner Construction, Gazimağusa Bölge Amirliği hizmet binası için sözleşme imzaladı Bir haftada 24 yangın! YDÜ Veterinerlik öğrencileri “Vetchange Pusula Kampı”nda Türkiye ikincisi oldu! Albacore Avı Müsabakası 2026 için geri sayım başladı Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu! Ombudsman Varol “Karara bağlanmayan yasa gücünde kararnameler 90 günde yürürlükten kalkar” “Operanın Genç Yetenekleri” konseri 27 Haziran’da yapılacak Ataoğlu “Çöp sorununun çözümü için son aşamaya gelindi” 54. İskele Festivali başlıyor Geçitkale-Yıldırım köyleri arasında 70 dönüm arazi yandı! Esentepe'de aniden rahatsızlanan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı! İncirli “Bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler anlayışından vazgeçmelisiniz" Dalkan “AÖA yasasında yapılmaya çalışılan değişiklik, ülkenin eğitim sistemine vurulmak istenen bir darbedir” Şahali "Siz bu yasayla sizin temel yükümlülüklerinizden kaçabileceğiniz bir kapı açıyorsunuz” Gazimağusa'da korkutan kaza: Motosiklet sürücüsü yaralandı! Mağusa Limanı'nın hikayesi “Hafızaya Davet” sergisiyle hatırlanacak Aracın çarptığı yaya ağır yaralandı! Şehit Teğmen Caner Gönyeli-2026 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı başladı Bahçeli'de hayatını kaybeden şahsın ölümüne ilişkin yeni gelişme! Solyalı “Gençlerin barınma sorununun siyasi rant uğruna kullanıldığını defalarca gördük” KIB-TEK ile Ciner Construction, Gazimağusa Bölge Amirliği hizmet binası için sözleşme imzaladı Bir haftada 24 yangın! YDÜ Veterinerlik öğrencileri “Vetchange Pusula Kampı”nda Türkiye ikincisi oldu! Albacore Avı Müsabakası 2026 için geri sayım başladı Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu! Ombudsman Varol “Karara bağlanmayan yasa gücünde kararnameler 90 günde yürürlükten kalkar” “Operanın Genç Yetenekleri” konseri 27 Haziran’da yapılacak Ataoğlu “Çöp sorununun çözümü için son aşamaya gelindi” 54. İskele Festivali başlıyor Geçitkale-Yıldırım köyleri arasında 70 dönüm arazi yandı! Esentepe'de aniden rahatsızlanan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı! İncirli “Bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler anlayışından vazgeçmelisiniz" Dalkan “AÖA yasasında yapılmaya çalışılan değişiklik, ülkenin eğitim sistemine vurulmak istenen bir darbedir” Şahali "Siz bu yasayla sizin temel yükümlülüklerinizden kaçabileceğiniz bir kapı açıyorsunuz” Gazimağusa'da korkutan kaza: Motosiklet sürücüsü yaralandı! Mağusa Limanı'nın hikayesi “Hafızaya Davet” sergisiyle hatırlanacak Aracın çarptığı yaya ağır yaralandı! Şehit Teğmen Caner Gönyeli-2026 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı başladı Bahçeli'de hayatını kaybeden şahsın ölümüne ilişkin yeni gelişme!
Dolar
Euro
Sterlin

Albacore Avı Müsabakası 2026 için geri sayım başladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Albacore Avı Müsabakası 2026 için geri sayım başladı

Girne Belediyesi, Girne Bölgesi Balıkçılık Kooperatifi, Dernek, Kulüp Ve Birlikler’in iş birliği ve Artesa Marine ana sponsorluğunda düzenlenecek olan ‘Albacore Avı Müsabakası 2026’, 5 Temmuz Pazar günü Karaoğlanoğlu Balıkçı Barınağı’nda gerçekleştirilecek. Bölgedeki amatör ve profesyonel balıkçıları bir araya getirecek organizasyonun yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Sabah saatlerinde başlayacak müsabaka, 04:00 ile 11:00 saatleri arasında düzenlenecek. Deniz sporları ve balıkçılık tutkunlarının büyük ilgi göstermesi beklenen etkinlikte, katılımcılar en büyük ve en başarılı av için kıyasıya mücadele edecek.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ 2 BİN EURO

Organizasyon kapsamında dereceye giren yarışmacılara para ödülleri, kupa ve madalya verilecek. Müsabakada birinci olan ekip veya yarışmacı 2.000 Euro, ikinci 1.500 Euro, üçüncü ise 1.000 Euro ödülün sahibi olacak.

Ayrıca, en büyük balığı yakalayan katılımcı için sürpriz bir ödül de hazırlandı. Etkinlik, merhum balıkçı Nasuf Nevenov Kaloyanov anısına gerçekleştirilecek. Organizasyon afişinde yer alan “Kalbimizdesin” mesajıyla Kaloyanov’un hatırası yaşatılacak. Karaoğlanoğlu Balıkçı Barınağı’nda gerçekleştirilecek müsabaka için kayıt ve bilgi almak isteyenler 0542 855 56 88, 0533 868 76 54 ve 0533 861 60 77 numaralı telefonlardan organizasyon yetkililerine ulaşabilecek.

Benzer haberler

Featured
Solyalı “Gençlerin barınma sorununun siyasi rant uğruna kullanıldığını defalarca gördük” 2026-06-22 15:55:00 KIB-TEK ile Ciner Construction, Gazimağusa Bölge Amirliği hizmet binası için sözleşme imzaladı 2026-06-22 15:50:00 Bir haftada 24 yangın! 2026-06-22 15:38:00 YDÜ Veterinerlik öğrencileri “Vetchange Pusula Kampı”nda Türkiye ikincisi oldu! 2026-06-22 15:33:00 Ada Kafa, U18 Türkiye Şampiyonu oldu! 2026-06-22 15:25:00 Ombudsman Varol “Karara bağlanmayan yasa gücünde kararnameler 90 günde yürürlükten kalkar” 2026-06-22 15:22:00 “Operanın Genç Yetenekleri” konseri 27 Haziran’da yapılacak 2026-06-22 15:17:00 Ataoğlu “Çöp sorununun çözümü için son aşamaya gelindi” 2026-06-22 15:13:00 54. İskele Festivali başlıyor 2026-06-22 14:34:00