Alasya İlkokulu'nda okuma bayramı coşkusu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Alasya İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri müsamere tadında Okuma Bayramı Töreni gerçekleştirdi.
Öğrenciler renkli kostümleri içerisinde okuma, yazma ve diğer derslerdeki başarılarını şarkılar söyleyerek danslar ederek şiirler okuyarak kutladılar.

Öğretmenleri tarafından özenle hazırlanan 1Kırmızı, 1 Sarı ve 1 Kırmızı Sınıfları öğrencileri hem gösterileri hem de kostümleri ile çok beğeni topladılar.
Törende konuşan Okul Müdürü Sermin İyican öğrencilerin azimle çalıştıklarını ve bugün çabalarının ve emeklerinin meyvelerini topladıklarını söyleyerek okumanın hayat boyu bizlere yol gösterecek rehberimiz olacağını dile getirdi. Öğrencilere yıl başından itibaren canla başla, büyük emek ve özverilerle okuma yazmayı öğreten değerli okul öğretmenlerine ve törenin hazırlanmasında katkı sağlayan ve katılım gösteren herkese çok teşekkür etti.

Törene katılan Eğitim Denetmeni Kader Horoz okuma yazma öğrenmenin bir başlangıç olduğunun ve okumanın önemini vurgulayan konuşmasında törenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Benzer haberler
Featured
Kimi Antonelli, Formula 1 tarihinin en genç şampiyonu oldu
Döviz kurlarında son durum (2 Kasım 2026)
Bugün hava nasıl olacak? (2 Kasım 2026)
Bulgaristan'da sandık çıkış anketlerine göre Yotova seçimi önde götürüyor
ABD'de maç sonrası stadyum yakınındaki silahlı saldırıda bir kişi öldü, 8 kişi yaralandı
Trump'ın, Epstein'le bağına ilişkin haber yapan WSJ'ye açtığı davaya bir ret daha
Cyprus Mail’den Hristodulidis'in Maraş önerisine eleştiri "Gerçekçi değil"
Bolivya'da El Nino'ya karşı acil durum ilan edildi
Galatasaray'da istifa krizi: Metin Öztürk'ün ardından Abdullah Kavukcu da istifa etti




