Alas "Görüştüğümüz herkesin adaylığı söz konusu değil"

Voice Kıbrıs Haber
Halkın Partisi (HP) Genel Sekreteri Turgut Alas, parti yetkililerinin görüşme talebi olan herkesle görüştüğünü ve diyalog yolunu her zaman açık tuttuğunu kaydetti ancak, görüştükleri herkesin adaylığının söz konusu olmadığını belirtti.
Alas yazılı açıklama yaparak basında yer alan HP’nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar'a adaylık teklifinde bulunduğu iddialarına yanıt verdi.
Alas, HP Genel Başkanı Kudret Özersay’ın “herkes ile görüştüğünü, bundan daha doğal bir şey bulunmadığını, ancak bunu adaylık teklifi gibi değerlendirmenin doğru olmadığını” kaydetti.
HP’nin "yükselişte olan, hem toplumun hem de farklı siyasi kesimlerin ilgi odağında bulunan bir parti” oluğunu savunan Alas, “Halkın Partisi, Başkanı başta olmak üzere yetkili kişileri ile görüşme talebi olan herkesle görüşür ve diyalog yolunu her zaman açık tutar, çünkü iktidara talip olan Halkın Partisi toplumun tüm kesimlerini adil, eşit ve tarafsız bir şekilde yönetmesi gerektiğinin bilinci ile davranır. Bunun yanında Halkın Partisi'nin görüştüğü ve diyalog kurduğu herkesin Halkın Partisi'nden aday olacağı gibi bir durum da söz konusu değildir.” dedi.
Benzer haberler
Featured
Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı
Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti
Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı
Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı
Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?"
Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi
Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı”
Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak
Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı"



